13 juni 2022

Ondernemer in het zonnetje: iClean

Rob Grolleman is momenteel 1 jaar eigenaar van iClean, dé unieke autowasstraat in Deventer. Het enthousiaste team geeft extra aandacht aan zowel de klant als auto. Rob streeft ernaar om iedere auto goed schoon te houden. Ook steunt hij maatschappelijke doelen, waaronder dé Deventer Doet pas. Hij vertelt graag meer over zijn bedrijf iClean en zijn keuze voor de lokale cadeaukaart. 

Wat maakt iClean zo bijzonder?

Autowasstraat Iclean

Rob heeft vorig jaar de stoute schoenen aangetrokken en iClean overgenomen van zijn vader. Als ondernemer merkt hij dat hij het erg leuk vindt om met mensen om te gaan. Rob is erg trots op hoe de wasstraat eruit ziet na 10 jaar, deze is goed onderhouden. En het team helpt met alle liefde de klant. Dit maakt de wasstraat het pareltje in Deventer.

De autowasstraat is extra speciaal, doordat er persoonlijke services geleverd wordt. Zo kun je tijdens een interieurreiniging heerlijk genieten van een bak koffie. Niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant van je auto wordt verzorgd. IClean is namelijk voorzien van een poetsstraat die extra glans en bescherming geeft.

Waarom Rob aan dé Deventer Doet pas bijdraagt

Door mee te doen aan dé Deventer Doet pas hoopt Rob meer klantenbinding te creëren. Het is immers een lokaal bedrijf, dus zijn klanten komen voornamelijk uit Deventer. Hij wil met zijn onderneming goede doelen steunen en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Denk hierbij aan hergebruik en zonnepanelen. Rob is constant aan het kijken hoe iClean nog duurzamer kan worden. Daarnaast wil hij meer bevolkingsgroepen helpen door meer lokale verbinding.

Dé Deventer Doet pas is een kleine moeite en een extra platform om dit te realiseren. Rob vindt dat je als lokaal bedrijf maatschappelijk voor elkaar klaar moet staan. Daarom werkt hij alleen samen met lokale bedrijven. Continu kijkt hij of er een bedrijf in Deventer is waar hij zaken mee kan doen. Hij vertelt: “Het is geven en nemen, je gunt hier elkaar iets mee. Tevens wordt lokaal geld ook echt lokaal besteed. Dit is een win-win situatie en daar wil ik een steentje aan bijdragen.”

Rob Grulleman eigenaar Iclean

Het is geven en nemen, je gunt hier elkaar iets mee. Tevens wordt lokaal geld ook echt lokaal besteed. Dit is een win-win situatie en daar wil ik een steentje aan bijdragen.”

Rob Grolleman, eigenaar iClean

Een mooie passie en toekomstdroom

IClean extra aandacht aan de auto

Rob heeft als passie om mensen heel blij te maken met zijn bedrijf. Of het nu een werknemer, klant of vrijwilliger is. Hij staat elke dag voor iedereen klaar om hen zo goed mogelijk te helpen. Zijn klanten reageren daardoor zeer positief. Ze geven aan dat er aandacht aan hun auto wordt geschonken. Plus het feit dat ze vriendelijk ontvangen worden. Ze kunnen er altijd terecht voor hun vragen. Hoe fijn is dat!

Rob sponsort de profvoetbalvereniging Go Ahead Eagles. Hij raadt hun documentaire ‘Beeldjes Kijken’ aan. Go Ahead Eagles gaat in deze film bijna in een faillissement. Daar krijgt hij echt kippenvel van. Rob vertelt erover: “Samen vecht je ervoor en zet je de schouders eronder. En dat het dan lukt, dat is zo mooi!” Zijn wens voor 2023 is om met zijn autowasstraat nog meer mensen gelukkig te maken. Kwaliteit staat immers boven kwantiteit.

Go ahead Rob!

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

Plezier, passie en puur genieten bij Brownies & downieS Deventer

21 maart (21-3) is Wereld Downsyndroomdag, de dag waarop we extra aandacht geven aan mensen bij wie het chromosoom 21 drie keer aanwezig is. Het internationale thema voor Wereld Downsyndroomdag is dit jaar: met ons, niet voor ons. Het is natuurlijk al ontzettend mooi als je iets voor een ander wilt doen, maar nog veel

Proef Wijnwinkel uit Diepeveen rode wijnen

Ondernemer in het zonnetje: Proef!Wijnwinkel

Bert Nollen is opgegroeid in Brabant. Momenteel woont hij samen met zijn vrouw en drie kinderen in Diepenveen. Hij is inmiddels al een aantal jaren in de wijn actief als ondernemer van Proef! Wijnwinkel en Vinostoria. De wijnwinkel is flink gegroeid in de afgelopen jaren, iets waar Bert zeker trots op mag zijn. Naast zijn

Voeg je koptekst hier toe