14 juli 2022

Ondernemer in het zonnetje: Proef!Wijnwinkel

Bert Nollen is opgegroeid in Brabant. Momenteel woont hij samen met zijn vrouw en drie kinderen in Diepenveen. Hij is inmiddels al een aantal jaren in de wijn actief als ondernemer van Proef! Wijnwinkel en Vinostoria. De wijnwinkel is flink gegroeid in de afgelopen jaren, iets waar Bert zeker trots op mag zijn. Naast zijn wijnwinkel houdt hij zich bezig met wijnimport en is hij met Vinostoria een groothandel in wijnen.

Méér dan alleen een wijnwinkel

Als grote liefhebber van wijn startte hij Vinostoria, een groothandel gespecialiseerd in duurzame wijnen uit voornamelijk Europese wijnlanden. Alsof dit nog niet genoeg was opende Bert in 2013 Proef!Wijnwinkel. In eerste instantie werd het pand maandag t/m donderdag gebruikt als flexwerklocatie en was het op vrijdag en zaterdag een wijn- & notenwinkel. Vanaf 2016 wordt het pand volledig gebruikt als wijnwinkel.

Proef!wijnwinkel is een unieke winkel. Dat komt vooral door het bijzondere en afwisselende assortiment. Maar dat is niet alles Bert kent veel klanten persoonlijk en geeft daarnaast proeverijen en wijncursussen. De liefde voor zijn product straalt er van af. Heb je een bijzonder diner. Bert adviseert je graag welke wijn er het beste bij past. Hij vindt niets leuker dan na afloop horen hoe heerlijk de wijn was. Het zal je vast niet verbazen dat dit mond-tot-mond gaat. Betere reclame is er niet.

“Er is veel mond-tot-mondreclame. Ik ben ook vrij actief in de wijn. Zo geef ik zelfs wijncursussen en proeverijen. Daar komen mensen graag op af.”

Bert Nollen, eigenaar Proef! Wijnwinkel en Vinostoria

Welke wijn kiest Bert Nollen zelf?

Persoonlijk houdt Bert heel erg van een Pinot Noir. Deze verfijnde wijn heeft veel smaak en wordt ook wel elegant genoemd binnen de wijnbranche. Naast de wijnhandel haalt Bert uit kleine dingen zijn geluk. Zo geeft het hem een fijn en goed gevoel als hij zijn kinderen blij ziet zijn. Of als de vogeltjes fluiten als hij ‘s ochtends wakker wordt.

Niet alleen zichzelf, maar juist anderen gunt hij dit geluk. Daarom heeft Bert als wens en droom voor 2023 dat de wereld weer tot rust komt en iedereen gezond blijft!

Keep it up, Bert!

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

Plezier, passie en puur genieten bij Brownies & downieS Deventer

21 maart (21-3) is Wereld Downsyndroomdag, de dag waarop we extra aandacht geven aan mensen bij wie het chromosoom 21 drie keer aanwezig is. Het internationale thema voor Wereld Downsyndroomdag is dit jaar: met ons, niet voor ons. Het is natuurlijk al ontzettend mooi als je iets voor een ander wilt doen, maar nog veel

Iclean via dé Deventer Doet pas

Ondernemer in het zonnetje: iClean

Rob Grolleman is momenteel 1 jaar eigenaar van iClean, dé unieke autowasstraat in Deventer. Het enthousiaste team geeft extra aandacht aan zowel de klant als auto. Rob streeft ernaar om iedere auto goed schoon te houden. Ook steunt hij maatschappelijke doelen, waaronder dé Deventer Doet pas. Hij vertelt graag meer over zijn bedrijf iClean en

Voeg je koptekst hier toe