Verwen Vrijwilligers met dé Deventer Doet pas

Deventer Doet

Deventer doet

Meer dan 40.000 Deventenaren zetten zich vrijwillig in voor hun medemens en/of omgeving. Met recht mag je dan ook zeggen dus ‘Deventer Doet’. Alle vrijwilligers in Deventer verdienen het om in het zonnetje te worden gezet. En ook dat kan met dé Deventer Doet pas.

Met dé Deventer Doet pas krijgen vrijwilligers in Deventer een cadeautje als dank voor hun inzet van een vereniging, stichting of vrijwilligersorganisatie. Vrijwilligers krijgen spaarvoordeel door met dé Deventer Doet pas lokaal te gaan winkelen, eten, drinken en leuke dingen doen bij de aangesloten ondernemers. Met het spaarvoordeel groeit het lokale tegoed steeds op dé pas. Dat is dubbel mooi, want zo doet lokaal besteden ondernemers en vrijwilligers goed.

Voordelen voor vrijwilligersorganisaties

Dé Deventer Doet pas is meer dan de opvolgers van de Vrijwilligers Verwenpas. Met deze pas kun je vrijwilligers bedanken en waarderen. Ook kun je ze verwennen met een tegoed voor een lokaal cadeau naar keuze. Als dankjewel voor de lokale support geven heel veel aangesloten lokale winkels en zaken vrijwilligers met dé Deventer Doet pas een spaarvoordeel om de volgende keer nog meer lokaal te kunnen besteden. Vrijwilligers kunnen ook zelf deze pas opwaarderen om het hele jaar door te kunnen profiteren van deze lokale voordeeltjes. 

Vraag heel makkelijk dé Deventer Doet pas aan voor jullie leden en vrijwilligers als opvolger van de Vrijwilligers Verwenpas. 

Pas aanvragen en keuze personaliseren

Helemaal leuk om met dé pas, in het Nationale jaar van de Vrijwillige Inzet, meer dan vrijwilligers alleen maar verwennen met lokaal spaarvoordeel. Zoals bijvoorbeeld het toevoegen van een tegoed op dé pas als dankjewel, verjaardagscadeau, eindejaarsgeschenk, jubileum, speciaal moment of een tegoed om te gebruiken voor consumpties in eigen kantine of clubhuis.

Betalen met dé Deventer Doet pas

Consumpties zonder bonnetjes

Verenigingen, stichtingen en vrijwilligersorganisaties kunnen dé Deventer Doet pas ook gebruiken om op een veilige en gemakkelijke manier (zonder bonnetjes) consumpties in de kantine of clubhuis aan te bieden. Zo blijft waardering altijd lokaal of zelfs binnen eigen vereniging rondgaan. Dit is ook handig voor de (fiscale) administratie en het digitaliseren van het belonen van vrijwilligers.

Vragen?

Voor vragen, aanvullende informatie of telefonische contact is het service team van dé Deventer Doet pas beschikbaar en bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. 

Bel naar: 088 538 70 70
of stuur een mail naar:
[email protected]

Vrouwen wandelen in het bos

Voeg je koptekst hier toe