Over Deventer passie

Deventer passie is belangrijk

Lokale ondernemers zijn superbelangrijk voor de lokale samenleving en leefbaarheid in Deventer en alle dorpen eromheen. Het zijn de lokale winkels en zaken waar je altijd een warm welkom en goede service krijgt en waar je mooie lokale producten vindt. Lokale ondernemers zorgen voor (de eerste) baantjes, sponsoren plaatselijke sportclubs en verenigingen en zorgen voor de gezellige versiering en verlichting op straat en onze sociale contacten.

Landelijke (online) cadeaukaarten zijn heel populair om als cadeau te geven met verjaardagen en december feestdagen en memorabele momenten. Winkeliers en zaken in Deventer en omgeving kunnen (bijna) niet profiteren van de 8 miljoen business aan cadeaukaarten in Deventer. Zonde!
Daarom komen wij met dé Deventer Doet pas. Een lokale pas en lokale cadeaukaart voor iedereen in Deventer en omgeving. Met deze Deventer passie kunnen we met elkaar en voor lokaal een gedeelte van deze business terug te halen naar omgeving Deventer.

Wat doet Deventer passie?

Het doel van dé Deventer Doet Pas is om in Deventer partijen en mensen te verbinden en om het lokaal te besteden geld meer rond te laten gaan in plaats van dat het wegvloeit uit Deventer en omgeving.

Met dé Deventer Doet pas maken we lokaal besteden (nog) leuker en spaar je altijd voor lokale goede doelen via Deventer Doet. Door het kopen en geven van dé Deventer Doet pas ondersteun je de lokale leefbaarheid in vele opzichten.

Je steunt lokale ondernemers, je spaart voor lokale goede doelen en je wordt zelf ook nog eens verrast met lokaal voordeel.

Dé Deventer Doet pas is super breed te besteden in heel Deventer. Met dé pas kun je zelf kiezen om te gaan winkelen, eten, drinken of iets anders te doen in Deventer.

Dé Deventer Doet pas is goed voor iedereen in Deventer. Want dé pas steunt lokale ondernemers en spaart automatisch voor lokale goede doelen via Deventer Doet.

Met dé Deventer Doet pas laten we geld in Deventer rondgaan en niet de regio uitvliegen. Ook de mantelzorg- en vrijwilligerswaardering komt via dé Deventer Doet pas bij lokale ondernemers terecht.

Van Bruggen Thee Diepenveen

Wie zijn wij?

Wij zijn van mening zijn dat in een lokale samenleving je niet zonder elkaar kunt. Wij hebben elkaar nodig. Lokale bestedingen vloeien weg uit Deventer en omgeving. Dat komt o.a. door online en (inter)nationale bestedingen bij grote retailers en landelijke cadeaukaarten. Door het wegvloeien van lokale bestedingen verdwijnen lokale ondernemers. En dat is niet goed. Als lokale ondernemers verdwijnen, dan heeft dat op veel aspecten een negatieve impact. Minder werkgelegenheid. Minder gezelligheid. Minder sponsoring voor lokale verenigingen. Het treft dus uiteindelijk iedereen.
Dé Deventer Doet pas is een initiatief van:

Contact

Ons service team is telefonisch en per mail te bereikbaar voor antwoord op alle vragen en geven van meer informatie over dé Deventer Doet pas. 

Voor vragen over dé Deventer Doet pas of over aansluiten / verzilveren:

Voor vragen over Deventer Doet:

Voeg je koptekst hier toe