Ondernemers omarmen
Dé deventer doet pas

Lokale ondernemers sluiten zich aan bij Dé deventer doet pas

Landelijke (online) cadeaukaarten zijn het populairste cadeau om te geven met verjaardagen en Kerst. Winkeliers en zaken in Deventer kunnen (bijna) niet profiteren van deze 9 miljoen business. Zonde! En daarom komen wij met dé Deventer Doet pas als lokale cadeaukaart voor heel Deventer en omgeving. Samen maken we dan kans om een gedeelte van deze business terug te halen naar Deventer. Doe ook mee!

Lokale ondernemers zijn superbelangrijk voor de lokale samenleving en leefbaarheid in Deventer.  Het zijn de lokale winkels en zaken waar je altijd een warm welkom en goede service krijgt en waar je mooie lokale producten vindt. Lokale ondernemers zorgen voor (de eerste) baantjes, sponsoren plaatselijke sportclubs en verenigingen en zorgen voor de gezellige versiering en verlichting op straat en onze sociale contacten.

Dé Deventer Doet pas is breed te besteden in heel Deventer en omgeving. Met dé pas kun je zelf kiezen om te gaan winkelen, eten, drinken of iets anders te doen in Deventer. Dé Deventer Doet pas is goed voor iedereen in Deventer. Want dé pas steunt lokale ondernemers en spaart automatisch voor lokale goede doelen via Deventer Doet. Met dé Deventer Doet pas laten we geld in Deventer rondgaan en niet de regio uitvliegen. Ook de mantelzorg- en vrijwilligerswaardering komt via dé Deventer Doet pas bij lokale ondernemers terecht.

Voordelen om aan te sluiten

Jaarlijks komt al minstens €255.000 in omloop via dé Deventer Doet pas door mantelzorg- en vrijwilligerswaardering in Deventer. Nu deze pas ook de functie van lokale cadeaukaart heeft, halen we samen óók nog een gedeelte van de 9 miljoen cadeaukaarten business terug naar de lokale ondernemers in Deventer.

Stadsgezicht Deventer

Voordelen op een rij:

Is dit alles? Nee… maar dit is wel het begin! De mogelijkheden van dé Deventer Doet pas gaan veel verder dan alleen lokale cadeaukaart. Want ook de mantelzorg- en vrijwilligerswaardering komt via dé Deventer Doet pas in omloop bij aangesloten lokale ondernemers.

Verkoopster met pinterminal

Loyaliteit belonen

Dé Deventer Doet pas kun je ook gebruiken als mechanisme om loyaliteit van je klanten te belonen.

Wist je dat:

Wil je ook profiteren van de jaarlijks gelden die rond gaan in Deventer via dé Deventer Doet pas? Meld je dan aan! 

Aansluiten is heel simpel

In een paar stappen ben je aangesloten bij de dé Deventer Doet pas en profiteer je van de lokale gelden die rond gaan via deze lokale pas. 

Mantelzorgers, vrijwilligers en consumenten kunnen met dé Deventer Doet pas op verschillende momenten bij de diverse aangesloten winkels en zaken betalen. Dé Deventer Doet pas is een blijvende pas en steeds weer op te laden door de gebruiker zelf. Ook kan de pashouder een tegoed van een ander als cadeautje op dé Deventer Doet pas ontvangen. Zoals bijvoorbeeld de gemeente Deventer hun mantelzorgers elk jaar waardeert met de mantelzorg bijdrage via dé Deventer Doet pas. 

Veel gestelde vragen

  • Aansluiten is gratis.
  • Afdracht van commissie is achteraf.
  • Je betaalt alleen als dé Deventer Doet pas jouw omzet brengt.

Het verzilveren van dé Deventer Doet pas werkt met het systeem CityID via:

  • De cityID Checker op de app
  • De cityID Checker op het web
  • Een koppeling met je kassa of pinterminal
  • Een gedeelte van de afdracht gaat via Deventer Doet naar lokale goede doelen.
  • Dit spaartegoed komt via dé Deventer Doet pas voor lokale goede doelen weer terug bij de aangesloten lokale ondernemers.
Betalen met dé Deventer Doet pas

Nieuwsgierig geworden, vragen of direct aansluiten? Neem contact met ons op. 

Voeg je koptekst hier toe