Verras iemand met een Lokaal Cadeau

Koop dé Deventer Doet pas

Geef Deventer passie cadeau met dé Deventer Doet pas. Leuk om te geven en te gebruiken bij alle aangesloten winkels en (horeca)zaken in Deventer, Diepenveen, Bathmen, Schalkhaar, Steenenkamer en nog meer dorpen in de omgeving.

Zo verras je met Deventer passie

Wil jij iemand verrassen met dé Deventer Doet pas als lokale cadeaukaart, dan krijg je er een gratis cadeaukaart verpakking bij. Met een leuke boodschap op de cadeaukaart verpakking maak je het geven van dé Deventer Doet pas nog persoonlijker. Bij koop in de winkel kun je er samen met de winkel nog een pakketje van maken. Bestel je op doordeweekse dagen online, dan bezorgen wij het cadeautje gegarandeerd binnen 48 uur.

Lokale ondernemers zijn super belangrijk voor onze leefbaarheid en lokale samenleving. Je krijgt er altijd een warm welkom, goede service en mooie lokale producten en cadeautjes. Lokale ondernemers zorgen voor de eerste baantjes van onze kinderen, het sponsoren van plaatselijke sportclubs en zorgen voor sociaal contact. Met dé Deventer Doet pas geef je niet alleen een origineel en persoonlijk cadeau, je support ook de lokale ondernemers.

Dé Deventer Doet pas is het leukste en meest lokale cadeau om te geven. Verras eens iemand met Deventer passie en laat zelf kiezen waar te gaan winkelen, eten, drinken, of iets anders leuks te gaan doen in Deventer, Bathmen, Schalkhaar, Steenenkamer en nog meer dorpen in de omgeving.

Wist je dat met het geven van dé Deventer Doet pas ook automatisch lokale goede doelen steunt! Als dank voor jouw lokale support en passie sparen lokale ondernemers namens jou voor lokale goede doelen. Zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen of te betalen.

Deventer

JVDO Trading Company
Vivant de Box
Hemelse Hebbedingen
Verde

Bathmen

Fashion Farm

Diepenveen

Eye Catchers Living in Style

Lokale Feestdagen en Deventer passie voor bedrijven

Met dé Deventer Doet pas verras je medewerkers en collega’s met het leukste lokale cadeau met een werelds aanbod voor de feestdagen. Wat kun je met dé pas doen:

  • keuze bij de meer dan 50 lokaal aangesloten winkels en (horeca)zaken in Deventer en omgeving
  • shoppen bij alle aangesloten lokale online warenhuizen in Nederland
  • een lokaal samengesteld kerstpakket op de digitale kerstmarkt
  • shoppen bij de aangesloten landelijke grote online retailers
  • of schenken aan een lokaal goed doel in Deventer
  • voor een tijdelijk abonnement op een magazine of tijdschrift
  • om een activiteit te gaan doen

Interesse voor geven van dé Deventer Doet pas als eindejaarsgeschenk?

Dé Deventer Doet pas kan worden gepersonaliseerd en gedigitaliseerd naar een eigen digitale feestdagen shop met voornamelijk lokaal maar ook landelijk aanbod. Voor ieder wat wils.

Bel met 088 538 70 70 of mail naar [email protected]

Voeg je koptekst hier toe