Het Leukste

lokale kerstcadeau

Kies dit jaar voor een lokaal kerstcadeau

Ook tijdens de feestdagen is de cadeaukaart, naast het standaard kerstpakket, een populair kerstgeschenk. Hiermee kiezen je medewerkers, collega’s of relaties zelf het cadeau dat het beste bij hen past.

Dé Deventer Doet pas als kerstcadeau is een sympathiek alternatief voor al die landelijke cadeaukaarten. Hiermee steun je jouw mede-ondernemers in de regio en de lokale economie.

Maar nog belangrijker je geeft jouw medewerkers, collega’s of relaties echt die lokale beleving.

Dé Deventer Doet pas wordt bij voorkeur fysiek in de winkels gebruikt. Kun je het daar echt niet vinden dan is de cadeaukaart nu ook online te besteden in de keuzekado webshop.

Bestel voor maandag 19 december dit lokale kerstcadeau dan zorgen wij dat dé Deventer Doet passen uiterlijk 21 december verstuurd worden.

Dé Deventer Doet pas is een lokale beleving

Gezellig boodschappen doen bij de ambachtelijke kaasboer of slager inclusief gezellig babbeltje. Die goede wijn uitzoeken bij de wijnkoperij die jou precies kan vertellen welke het beste past bij het kerstdiner. En dat prachtige kerstbloesje shoppen bij die damesmodezaak waar ze altijd zo goed adviseren. Of gewoon lekker dineren bij dat te gekke restaurantje om de hoek.

Lokaal heeft het allemaal!

Op dit moment kun je met dé Deventer Doet pas terecht bij meer dan 65  verschillende winkels, horeca en wellness. Genoeg keuze om je lokale kerstcadeau goed te besteden. Er is echt voor ieder wat wils.

Onder andere te besteden bij:

Het online keuzecadeau

Met het keuzecadeau kom je in een webshop terecht waar je dé Deventer Doet pas kunt verzilveren. Perfect voor je werknemers om online hun eigen cadeau te kiezen. Er is keuze uit leuke activiteiten, uitjes tot aan goede doelen. Of een ruime keuze aan persoonlijke cadeaus, tijdschriften en boeken.

Kortom, voor ieder wat wils!

Ik ben geïnteresseerd in het kerstcadeau

Vul hieronder jouw gegevens in en wij zullen contact met je opnemen. Wij zullen je meer vertellen over het kerstcadeau en het keuzecadeau.

Bestel voor maandag 19 december dit lokale kerstcadeau dan zorgen wij dat dé Deventer Doet passen uiterlijk 21 december verstuurd worden.

"*" geeft vereiste velden aan

de-deventer-doet-pas-kerst

Voeg je koptekst hier toe