Waardering voor onze Mantelzorgers

Deventer waardeert zijn mantelzorgers met dé Deventer Doet pas

Gemeente Deventer is blij met de belangeloze inzet die je als mantelzorger levert. Daarom zetten zij, als blijk van waardering, ieder jaar een bedrag op dé Deventer Doet pas. Dit zal in de loop van de maand maart gebeuren. 

Met dé Deventer Doet pas profiteert je als mantelzorger extra. Want kom je met dé Deventer Doet pas bij de aangesloten winkels en organisaties dan krijg je voordeel en spaar je voor meer tegoed. 

dag van de mantelzorg

Mantelzorgwaardering, hoe werkt het?

Dé Deventer Doet pas is een cadeau voor mantelzorgers vanuit de Gemeente Deventer. Jaarlijks zet de Gemeente Deventer €75- op je pas als complimentje voor de zorg die je op je neemt.

Naast het tegoed dat de gemeente op je pas zet, biedt dé Deventer Doet pas je het hele jaar door extra voordelen. Zelf kun je tegoed op je pas zetten, waarmee je doorlopend gebruik kunt blijven maken van het voordeel dat Deventer ondernemers je aanbieden via dé Deventer Doet pas.

Saldochecker

Bekijk de unieke code op de achterkant van uw pas

6064 3648 9210


Veel gestelde vragen

Omdat jouw zorg van onschatbare waarde is! Door de zorg op je te nemen maak je een groot verschil in het leven van een ander. Mantelzorgwaardering is dan ook géén vergoeding, maar een complimentje; waarmee gemeente Deventer tegen jou zegt “Bedankt!”.

Je komt in aanmerking voor dé Deventer Doet pas als:

  • Degene waar je voor zorgt in Deventer woont.
  • De zorg in ieder geval een periode van 3 maanden beslaat en ten minste 8 uur per week.
  • De zorgontvanger, en jij als mantelzorger, toestemming geeft voor de registratie van contactgegevens.

Heb je nog geen dé Deventer Doet pas, dan kun je deze aanvragen. Het is voor jou, als mantelzorger, op twee manieren mogelijk om dé Deventer Doet pas aan te vragen.

Vraag hier direct online de mantelzorgwaardering aan via onze website.

Telefonisch aanvragen kan bij het Steunpunt Mantelzorg Carinova op: 0570 518 192.

Betalen met dé Deventer Doet pas

Voeg je koptekst hier toe