Pas aanvragen en keuze personaliseren

Helemaal leuk om met dé pas, in het Nationale jaar van de Vrijwillige Inzet, meer dan vrijwilligers alleen maar verwennen met lokaal spaarvoordeel. Zoals bijvoorbeeld het toevoegen van een tegoed op dé pas als dankjewel, verjaardagscadeau, eindejaarsgeschenk, jubileum, speciaal moment of een tegoed om te gebruiken voor consumpties in eigen kantine of clubhuis.

Dé Deventer Doet pas voor vrijwilligers wordt altijd afgeleverd met voor elke gebruiker een informatiefolder over de werking van dé pas en het aanmaken van een account. Door het aanmaken van een account wordt dé Deventer Doet pas persoonlijk. Met een persoonlijk account kun je inloggen in de Mijn Pas omgeving. Hier krijg je overzicht van het tegoed om lokaal te gebruiken, het tegoed te gebruiken voor consumpties op eigen (sport)vereniging, de gedane transacties en kun je dé pas zelf opwaarderen om het hele jaar door te profiteren van lokaal voordeel. 

Mogelijkheden om dé pas te laten bezorgen en personaliseren 

Bezorgen

Dé Deventer Doet pas voor vrijwilligers is gelijk aan de algemene dé Deventer Doet pas. Elke vereniging, organisatie of stichting kan deze pas aanvragen voor haar vrijwilligers en/of leden. Bij aflevering op één adres is dé pas voor vrijwilligers gratis. 

De verspreiding van dé passen verloopt in principe via de vereniging, stichting of organisatie zelf. Op verzoek is het ook mogelijk om dé Deventer Doet pas op persoonlijk adres van de vrijwilligers te laten bezorgen. Extra kosten zijn hiervoor € 2,- per pas.

Personaliseren

Als vereniging, organisatie of stichting kun je ook beslissen om dé Deventer Doet pas voor vrijwilligers te laten personaliseren door middel van een extra toevoeging op de achterzijde van dé pas. Zoals bijvoorbeeld; 

  • de naam van de vrijwilliger
  • ‘aangeboden door’ met naam organisatie of vereniging 

Kosten voor het toevoegen van een tekst op de achterzijde van dé Deventer Doet pas bedragen € 1,- per pas. 

Laat ons weten hoeveel en hoe jullie dé passen willen uitdelen aan vrijwilligers.

Wilt u liever direct contact?

Voor vragen, aanvullende informatie of telefonische contact is het service team van dé Deventer Doet pas beschikbaar en bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. 

Bel naar: 088 538 70 70
of stuur een mail naar: [email protected]

Voeg je koptekst hier toe