Deventer mosterd & delicatessen

Deventer

Mantelzorgers

  • Als dankjewel voor je mantelzorg taken en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Deventer mosterd & delicatessen.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij hier met je mantelzorgwaardering of je eigen tegoed, dan krijg je 5% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Vrijwilligers

  • Als dankjewel voor je vrijwillige inzet en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Deventer mosterd & delicatessen.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij als vrijwilliger hier met dé pas, dan krijg je 5% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Lokale cadeaukaarten

  • Als dankjewel voor je lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Deventer mosterd & delicatessen.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan krijg je als dankjewel voor je lokale support 5% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan doneert Deventer mosterd & delicatessen 2% van het aankoopbedrag aan een lokaal goed doel.

  • Deventer mosterd & delicatessen is verkooppunt van dé Deventer Doet pas als cadeaukaart en heeft gratis cadeauverpakking beschikbaar.

Over de partner

7 jaar geleden begonnen als JvdO Trading Company met oa Griekse Delicatessen, daar is de liefde voor mosterd ontstaan, we hadden Griekse mosterd die heerlijk smaakte, toen kwam het idee om Deventer Mosterd te gaan maken, dit was niet te koop meer in Deventer nadat de fa.Golbach was gestopt in 1966, ik heb op internet rond gekeken en kwam Antonia’s Mosterd uit Heeten tegen en die wilde wel de recepten , die ik had bedacht (mosterd zonder suiker) voor mij gaan ontwikkelen, en zo was de Deventer Mosterd geboren.

De eerste 3 soorten mosterd ,de Dempter, Hanze en de IJssel mosterd zagen op 13 okt 2013 het levenslicht, deze werden door de directeur van de vvv in Deventer Hein te Riele in ontvangst genomen bij de Heeren op de Brink in Deventer.

Bij ons doet je pas extra goed. Niet alleen mantelzorgers en vrijwilligers, maar iedereen met dé Deventer Doet pas krijgt van ons lokaal spaarvoordeel. Want we zien je graag heel vaak komen.

Jaap van den Oever

Deventer mosterd & delicatessen

Deventer mosterd & delicatessen

Verkooppunt dé Deventer Doet pas
Adres

Walstraat 64
Deventer

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

06 4710 7911

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag
10:00 – 17:30
Zondag
12:00 – 17:00

Voeg je koptekst hier toe