Deventer Koekwinkel

Deventer

Mantelzorgers

  • Als dankjewel voor je mantelzorg taken en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Deventer Koekwinkel.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij hier met je mantelzorgwaardering of je eigen tegoed, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Vrijwilligers

  • Als dankjewel voor je vrijwillige inzet en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Deventer Koekwinkel.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij als vrijwilliger hier met dé pas, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Lokale cadeaukaarten

  • Als dankjewel voor je lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Deventer Koekwinkel.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan krijg je als dankjewel voor je lokale support 5% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan doneert Deventer Koekwinkel 2% van het aankoopbedrag aan een lokaal goed doel.

Over de partner

Deventer en koek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al meer dan 400 jaar wordt de wereldberoemde kruidkoek in deze historische Hanzestad gebakken. Jb. Bussink is de enige koekbakker die tot op de dag van vandaag de echte Deventer Koek bakt, volgens een eeuwenoud en nog immer geheim recept. Liefhebbers van Deventer Koek komen van heinde en verre naar het knusse Deventer Koekwinkeltje voor hun favoriete lekkernij. De koppeling tussen een lekkernij en een stad is nergens zo prominent als in Deventer. Die nauwe band laat zich verklaren door de lange historie van de Deventer koek en de benaming ‘koekstad’ .

Drs. P. schrijft in 1980 in een vers over Deventer Koek de regels:

“Andere steden creëren jenever, balletjes, gloeilampen, kaarsen of kant. Hier evenwel als goedwillend gever, sta je met Deventer koek in de hand!”

Dé pas die heel Deventer goed doet, daar doen wij natuurlijk aan mee. Krijgen wij lokale support, dan geven wij lokaal spaarvoordeel.

Debby Verheijen

Eigenaresse Deventer Koekwinkel

Deventer Koekwinkel

Adres

Brink 84
7411 BX Deventer

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

0570 614 246

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 11:00 – 17:00
Woensdag 11:00 – 17:00
Donderdag 11:00 – 17:00
Vrijdag 11:00 – 17:00
Zaterdag 11:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Voeg je koptekst hier toe