6 december 2023

Verras deze kerst met dé Deventer Doet pas

December is misschien wel de drukste maand van het jaar. Meerdere feestdagen, werk- en familiefeestjes, de voorbereidingen, klusjes die je nog voor het einde van het jaar moet of wil afronden… En vergeet de cadeautjes niet! Heb je al aan dé Deventer Doet pas gedacht? Snel geregeld, volop keuzevrijheid en goed voor heel Deventer: het leukste lokale kerstcadeau. En met deze cadeau-ideeën maak je er een uniek en persoonlijk cadeau van.

Cadeau voor smulpapen

Verras jouw vriend, buur, collega of familielid met dé Deventer Doet pas in een persoonlijk samengesteld kerstpakket met een lokaal tintje. Verzamel de lekkerste lokale favorieten in een mooi mandje of een feestelijke doos, zoals:

Persoonlijk kerstcadeau

Liever geen traditioneel kerstpakket met levensmiddelen? Er zijn nog zoveel meer mogelijkheden om een uniek en persoonlijk cadeau te geven met dé Deventer Doet pas. Bekijk deze ideeën ter inspiratie:

  • Zelfgemaakte voucher: Een voorstelling, etentje of dagje wellness: ervaringen zijn leuk om te geven en om te krijgen! Met dé Deventer Doet pas geniet je van allerlei lokale belevingen. Maak bijvoorbeeld een voucher voor een avondje borrelen en spelletjes bij Café Persee of een gezellige, intensieve sportsessie bij Fit & Fun. Plak de cadeaukaart op je voucher en je cadeau is klaar.
  • Ontspanningspakket: Wat extra ontspanning kunnen we allemaal wel gebruiken aan het einde van het jaar. Haal wat rustgevende producten zoals ontspanningsthee of badolie bij de lokale drogisterij en stop dé Deventer Doet pas erbij voor nog meer welverdiende me-time.

Dé Deventer Doet pas kopen

Ga jij iemand verrassen met dé Deventer Doet pas? Ga langs bij een van de verkooppunten in Deventer, Bathmen of Colmschate. Of vermijd de drukte in de winkelstraten en bestel de cadeaukaart op onze website. Jij hoeft alleen een bedrag tussen € 5 en € 150 te kiezen. Verder heeft de ontvanger het voor het kiezen!

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

romantisch-diner-voor-twee-met-Valentijnsdag deventer

Vier de liefde met de leukste valentijnscadeaus

14 februari is de perfecte dag om de liefde van je leven in het zonnetje te zetten. En een mooi cadeautje mag natuurlijk niet ontbreken. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Wij zetten onze tips voor leuke valentijnscadeaus voor je op een rijtje. 1: valentijnscadeaus om van te smullen We weten allemaal dat liefde door de

Groep vrienden in café

Goede voornemens: dé Deventer Doet pas-editie

Goede voornemens: ze bestaan al duizenden jaren. De Babyloniërs waren ongeveer 4000 jaar geleden waarschijnlijk de eerste mensen die zich ermee bezighielden. Tijdens hun nieuwjaarsvieringen beloofden ze de goden bijvoorbeeld om al hun schulden af te betalen of geleende voorwerpen terug te geven aan de eigenaar. Nog altijd zijn goede voornemens heel populair, al zijn

Sinterklaas kleurplaat

De Sint is bijna weer in Nederland, eindelijk! Om dit te vieren, hebben wij een mooie kleurplaat gemaakt die je hier gratis kunt downloaden. En niet alleen Sinterklaas staat op deze kleurplaat, maar ook Deventer komt erop voor. Herken jij het Deventerse gebouw? Tijd om op een creatieve manier in de Sinterklaas-sfeer te komen! Pak

Voeg je koptekst hier toe