Kloas in ’t Hof

Bathmen

Mantelzorgers

  • Als dankjewel voor je mantelzorg taken en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Kloas in ‘t Hof.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij hier met je mantelzorgwaardering of je eigen tegoed, dan krijg je 5% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Vrijwilligers

  • Als dankjewel voor je vrijwillige inzet en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Kloas in ‘t Hof.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij als vrijwilliger hier met dé pas, dan krijg je 5% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Lokale cadeaukaarten

  • Als dankjewel voor je lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Kloas in ‘t Hof.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan krijg je als dankjewel voor je lokale support 5% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan doneert Kloas in ’t Hof 2% van het aankoopbedrag aan een lokaal goed doel.

Over Kloas in ’t Hof

Sinds 1983 wordt in het buitengebied van Bathmen gewerkt aan prachtige zuivelproducten. Vanuit de boerderij van Kloas wordt iedere dag kaas, melk en yoghurt geleverd aan hun winkel op de Brink in het hart van Bathmen.

In de eigen kaasboerderij maken zij hun rauwmelkse boerenkazen. De combinatie van goed voer voor de koeien, het gebruik van rauwe melk en geen toegevoegde conserveringsmiddelen en kleurstoffen zorgt voor een kwaliteitsproduct waar zij trots op zijn. Het assortiment bestaat naast de traditionele rijpingen ook uit een aantal bijzondere en seizoensgebonden kaasproducten, zoals graskaas en pestokaas.

De koeien van Kloas in ’t Hof hebben het goed en dat proeft u. De ruimtelijke stallen en het goede voer zijn de juiste ingrediënten voor heerlijke melk. De melk wordt tot 65 graden verhit, om zo de juiste bacteriën te behouden. Dit ambachtelijke proces is lang niet meer zelfsprekend, zij zijn hierin uniek in de regio.

Bij ons doet je pas extra goed. Niet alleen mantelzorgers en vrijwilligers, maar iedereen met dé Deventer Doet pas krijgt van ons lokaal spaarvoordeel. Want we zien je graag heel vaak komen.

Joske in 't Hof

Eigenaresse Kloas in 't Hof

Kloas in ’t Hof

Adres

Brink 6
7437 AM Bathmen

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

0570 543 139

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Openingstijden
Maandag 08:30 – 12:30
Dinsdag 08:30 – 18:00
Woensdag 08:30 – 18:00
Donderdag 08:30 – 18:00
Vrijdag 08:30 – 18:00
Zaterdag 08:30 – 16:00
Zondag Gesloten

Voeg je koptekst hier toe