9 januari 2024

Vier de liefde met de leukste valentijnscadeaus

14 februari is de perfecte dag om de liefde van je leven in het zonnetje te zetten. En een mooi cadeautje mag natuurlijk niet ontbreken. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Wij zetten onze tips voor leuke valentijnscadeaus voor je op een rijtje.

1: valentijnscadeaus om van te smullen

We weten allemaal dat liefde door de maag gaat. En met chocolade verover je gegarandeerd het hart van je geliefde, als je dat nog niet had gedaan. Chocolaterieën pakken altijd uit voor Valentijnsdag met bonbons in de vorm van hartjes, lippen, rozen en meer. Ook leuk: zeg ‘I love you’ met chocolade. Bij Sjokolaa in de binnenstad van Deventer koop je heerlijke melkchocoladeblokjes met letters erop. Een lekker én liefdevol cadeautje.

2: een schitterend sieraad

Diamonds are a girl’s best friend. Niet gek dus dat juweliers het extra druk hebben rond Valentijnsdag. Neem eens een kijkje bij Juwelier A.P. Dijk, Siebel Juweliers, Madam the Label of Het Harnas in Deventer. En het hoeven natuurlijk geen diamanten te zijn… Een ketting met een hartjeshanger of oorknoppen in hartvorm zijn ook ontzettend leuk voor Valentijnsdag. Je partner kan het sieraad elke dag dragen en aan jullie liefde denken. Ook valentijnsdagcadeaus voor hem vind je bij de juwelier. Wat dacht je van een chique horloge of een stoere armband?

3: liefdevolle woorden

Cadeaus zijn natuurlijk ontzettend leuk om te geven en om te krijgen. Maar als je echt wilt laten zien hoeveel je om iemand geeft, zeg je dat gewoon in je eigen woorden. Zoek een mooie valentijnskaart uit, bijvoorbeeld bij De Inktpot, Vivant de Box of de Bruna in de buurt. En dan het lastige gedeelte: wat ga je in de kaart schrijven? Niet iedereen schudt zo een romantisch gedicht uit de mouw. Misschien kun je opschrijven waarom je zo gek bent op je partner of wat die persoon zo speciaal maakt. Of zet een fijne herinnering op de kaart. 

Meer inspiratie nodig?

Als je het te lastig vindt om te kiezen uit alle valentijnscadeaus, kun je natuurlijk altijd voor een cadeaubon gaan. Denk aan een boekenbon, een beautybon of een giftcard om een nieuwe PlayStation-game te kopen. Of verras je geliefde met een lokale cadeaukaart om zelf iets leuks uit te zoeken in Deventer en omgeving.

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

Groep vrienden in café

Goede voornemens: dé Deventer Doet pas-editie

Goede voornemens: ze bestaan al duizenden jaren. De Babyloniërs waren ongeveer 4000 jaar geleden waarschijnlijk de eerste mensen die zich ermee bezighielden. Tijdens hun nieuwjaarsvieringen beloofden ze de goden bijvoorbeeld om al hun schulden af te betalen of geleende voorwerpen terug te geven aan de eigenaar. Nog altijd zijn goede voornemens heel populair, al zijn

Verras deze kerst met dé Deventer Doet pas

December is misschien wel de drukste maand van het jaar. Meerdere feestdagen, werk- en familiefeestjes, de voorbereidingen, klusjes die je nog voor het einde van het jaar moet of wil afronden… En vergeet de cadeautjes niet! Heb je al aan dé Deventer Doet pas gedacht? Snel geregeld, volop keuzevrijheid en goed voor heel Deventer: het

Sinterklaas kleurplaat

De Sint is bijna weer in Nederland, eindelijk! Om dit te vieren, hebben wij een mooie kleurplaat gemaakt die je hier gratis kunt downloaden. En niet alleen Sinterklaas staat op deze kleurplaat, maar ook Deventer komt erop voor. Herken jij het Deventerse gebouw? Tijd om op een creatieve manier in de Sinterklaas-sfeer te komen! Pak

Voeg je koptekst hier toe