Juwelier A.P. Dijk en Zn.

Deventer

Mantelzorgers

  • Als dankjewel voor je mantelzorg taken en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Juwelier A.P. Dijk en Zn..

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij hier met je mantelzorgwaardering of je eigen tegoed, dan krijg je 5% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Vrijwilligers

  • Als dankjewel voor je vrijwillige inzet en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Juwelier A.P. Dijk en Zn..

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij als vrijwilliger hier met dé pas, dan krijg je 5% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Lokale cadeaukaarten

  • Als dankjewel voor je lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Juwelier A.P. Dijk en Zn..

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan doneert Juwelier A.P. Dijk en Zn. 2% van het aankoopbedrag aan een lokaal goed doel.

Over de partner

Juwelier A.P. Dijk is de is de plek voor de mooiste sieraden en horloges in elke prijsklasse. Je kunt hier ook terecht voor reparaties. Wat Juwelier A.P. Dijk bijzonder maakt, is de geschiedenis.

Terug naar 1920, dit is het jaar waarin de 25-jarige A.P. Dijk zich vestigde als juwelier in Deventer. Wat A.P. Dijk bijzonder maakte is dat hij de eerste rijks gediplomeerde uurwerkmaker was. In 1949 is de zoon A.H. Dijk het bedrijf ingestapt en is uiteindelijk de juwelier met zijn vrouw gaan runnen. Sinds 1999 wordt de juwelier gerund door Marieke en Marga Dijk, de derde generatie van Juwelier A.P. Dijk & Zn.

Met kennis en liefde voor het vak word je hier met open arme ontvangen. 

Als derde generatie van Juwelier A.P. Dijk en Zn, kunnen wij zeggen dat juwelier zijn in ons bloed zit.

M. Dijk

Eigenaar Juwelier A.P. Dijk en Zn.

Juwelier A.P. Dijk en Zn.

Adres

Nieuwstraat 47-49
7411 RD Deventer

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

0570 612 786

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Openingstijden
Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag gesloten

Voeg je koptekst hier toe