6 augustus 2023

3 keer terrasje pakken in Deventer

Lekker op een terrasje zitten, houd jij er ook zo van? Met vrienden of collega’s borrelen na werk of een zomerse lunch op je vrije dag: het is nog leuker op het terras en al helemaal als je de rekening betaalt met dé Deventer Doet pas. Op het mooiste plein van Nederland vind je tal van horecagelegenheden waar je lekker kunt zitten in de buitenlucht. Ontdek hier enkele van onze favoriete terrasjes op de Brink.

Café Persee Deventer

Café Persee Deventer is gespecialiseerd in gezelligheid: niet alleen binnen, maar ook buiten op het terras. Met 12 tapkranen en meer dan 180 bieren in een blikje of flesje zit je hier als bierliefhebber goed. Maar ook als je geen bier drinkt, is er genoeg te kiezen. Alleen al de uitstekende sfeer maakt een bezoekje aan dit café de moeite waard. Tijdens je borrel kun je leuke spelletjes doen. En vanaf je plekje op het terras geniet je van het uitzicht op het waaggebouw en het drukke plein.

Grand Café Samen

Een stukje verderop zit Grand Café Samen waar je geniet van de beste koffiespecialiteiten en appeltaart. Het ruime terras biedt zowel de mogelijkheid om in de zon te zitten als in de schaduw onder de grote parasols. En als jij een loungestoel aan de rand van het terras weet te bemachtigen, heb je echt een eersterangsplek.

Brownies&downieS Deventer

Loop je voorbij de Wilhelminafontein naar het noordelijke gedeelte van de Brink, dan zie je aan de overkant van het plein het terras van Brownies&downieS al liggen. Hier word je altijd met liefde ontvangen door eigenaresse Anoeska en haar team. En als je eenmaal op het terras zit, moet je natuurlijk wel zo’n overheerlijke brownie bestellen… Als je kunt kiezen tenminste!

Wil jij iemand een terrasbezoek cadeau geven? Geef dé Deventer Doet pas!

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

verlanglijstje ideeën jongen denkt na

De beste verlanglijstje ideeën, tips en inspiratie

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat je waarschijnlijk binnenkort je verlanglijstje moet maken. Heb je wat inspiratie nodig? Maak je geen zorgen! In dit artikel vind je genoeg leuke verlanglijstje ideeën voor Sinterklaas en Kerstmis, samen met handige tips om nooit meer zonder inspiratie te zitten. Zelf op zoek naar een

Kledingwinkels in Deventer vrouw met kleding

3 keer kledingwinkels in Deventer

Is het tijd om jouw garderobe aan te vullen met outfits voor een nieuw seizoen? Zoek je een opvallende look voor een bijzondere gelegenheid, zoals een bruiloft of verjaardagsfeest? Of heb je gewoon zin in nieuwe kleding? Er is altijd wel een reden om jezelf te trakteren op een shopdag. En het winkelen wordt nog

3 verkoelende drankjes voor in de zomer

Wat is jouw favoriete manier om af te koelen op een warme, zomerse dag? Een simpel glas ijskoud water werkt misschien het best. Maar soms heb je zin in iets meer smaak. Maak zelf een verfrissend drankje of ga de stad in en geniet op het terras: het kan allebei met dé Deventer Doet pas.

Voeg je koptekst hier toe