Yourweddingphotos

Deventer

Mantelzorgers

  • Als dankjewel voor je mantelzorg taken en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Yourweddingphotos.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij hier met je mantelzorgwaardering of je eigen tegoed, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Vrijwilligers

  • Als dankjewel voor je vrijwillige inzet en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Yourweddingphotos.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij als vrijwilliger hier met dé pas, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Lokale cadeaukaarten

  • Als dankjewel voor je lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Yourweddingphotos.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan krijg je als dankjewel voor je lokale support 5% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan doneert Yourweddingphotos 2% van het aankoopbedrag aan een lokaal goed doel.

Peter: “Ruim twaalf jaar geleden zijn wij zelf getrouwd. Tijdens de ‘officiële reportage’ moesten we veel poseren én verplicht glimlachen. De foto’s zijn ons erg dierbaar maar in de beelden van ons samen ‘herkennen’ we ons zelf niet.”

De meeste mensen zijn niet gewend om op de foto te gaan. Dat snappen wij he-le-maal! Bij de reportage – waarbij we samen op pad gaan voor mooie foto’s van jullie samen – begeleiden we jullie en geven wij slechts subtiele aanwijzingen en stellen wij af en toe een vraag om met elkaar te bespreken. Dat doen we zodat jullie kunnen opgaan in elkaar en de camera vergeten. Ook tijdens de rest van de dag merk je ons haast niet op.

Regelmatig lees en hoor ik verhalen van bruidsparen die achteraf spijt hebben van de keuze voor hun bruidsfotograaf. Over de fotografie tijdens je huwelijksdag hoef je je bij ons geen zorgen te maken. Juist door onze eigen ervaring weten wij hoe belangrijk het is om op je gemak en ontspannen te zijn op je huwelijksdag.

Yourweddingphotos

Adres

Leeuwenbrug 89a
7411 TH Deventer

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

06 55368330

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
maandag 09:00 – 20:00
dinsdag 09:00 – 20:00
woensdag 09:00 – 20:00
donderdag 09:00 – 20:00
vrijdag 09:00 – 20:00
zaterdag 09:00 – 20:00
zondag Gesloten

Voeg je koptekst hier toe