Versluis Sleutelservice

Deventer

Mantelzorgers

  • Als dankjewel voor je mantelzorg taken en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Versluis Sleutelservice.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij hier met je mantelzorgwaardering of je eigen tegoed, dan krijg je 25% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas. Alleen geldig op direct te maken sleutels.

Vrijwilligers

  • Als dankjewel voor je vrijwillige inzet en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Versluis Sleutelservice.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij als vrijwilliger hier met dé pas, dan krijg je 25% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas. Alleen geldig op direct te maken sleutels.

Lokale cadeaukaarten

  • Als dankjewel voor je lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Versluis Sleutelservice.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan doneert Versluis Sleutelservice 2% van het aankoopbedrag aan een lokaal goed doel.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan krijg je als dankjewel voor je lokale support 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas. Alleen geldig op direct te maken sleutels.

Versluis Sleutelservice

Versluis Sleutelservice, opgericht in 1972 door de ambitieuze Havekes, is geboren uit een passie voor slotenmakerij en inbraakbeveiliging. Gevestigd in Deventer, streven zij ernaar dé referentie te zijn in Oost-Nederland. Hun team van gepassioneerde medewerkers biedt maatwerkoplossingen en wil jouw vertrouwde partner zijn. Met hun expertise en toewijding blijven ze groeien en zorgen ze ervoor dat ze hun klanten volledig begrijpen, zodat ze altijd de beste oplossingen kunnen leveren.

Versluis Sleutelservice

Cadeaukaarten Mantelzorgers Spaarvoordeel mantelzorgers Vrijwilligers
Adres

Broederenstraat 20A
7411 LB Deventer

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

0570 617 098

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
maandag op afspraak
dinsdag 10:00 – 16:30
woensdag 10:00 – 16:30
donderdag 10:00 – 16:30
vrijdag 10:00 – 16:30
zaterdag 11:00 – 16:30
zondag gesloten

Voeg je koptekst hier toe