Van Mourik Voor Verf & Wonen

Deventer

Mantelzorgers

  • Als dankjewel voor je mantelzorg taken en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Van Mourik Voor Verf & Wonen.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij hier met je mantelzorgwaardering of je eigen tegoed, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Vrijwilligers

  • Als dankjewel voor je vrijwillige inzet en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Van Mourik Voor Verf & Wonen.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij als vrijwilliger hier met dé pas, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Lokale cadeaukaarten

  • Als dankjewel voor je lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Van Mourik Voor Verf & Wonen.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan krijg je als dankjewel voor je lokale support 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan doneert Van Mourik Voor Verf & Wonen 2% van het aankoopbedrag aan een lokaal goed doel.

Over de partner

Van Mourik Voor Verf & Wonen is de speciaalzaak voor jou huis. Je kunt hier terecht voor verf, behang, raamdecoratie, gordijnen en verschillende soorten vloeren. Alles voor een nieuw uiterlijk van je huis. Van Mourik Voor Verf & Wonen vindt dat het niet zomaar over een rol behang of een pot verf gaat. Het gaat over een plek waar jij je veilig en thuis moet voelen.

Alle handelingen om van een huis een thuis te maken kan Van Mourik Voor Verf & Wonen uit handen nemen. Naast een eigen schilderbedrijf worden er ook nog adviezen gegeven, producten gemonteerd, vloeren gelegd en raamdecoratie ingemeten.

Kwaliteit zit niet alleen in de keuze van het product maar ook op de wijze waarmee wij werken.

Carla

Van Mourik Voor Verf & Wonen

Van Mourik Voor Verf & Wonen

Adres

Boxbergerweg 82
7412 BG Deventer

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

0570 613 730

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Openingstijden
Maandag 13:30 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag
09:00 – 20:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Voeg je koptekst hier toe