Van Bruggen thee

Deventer

Mantelzorgers

  • Als dankjewel voor je mantelzorg taken en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Van Bruggen thee.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij hier met je mantelzorgwaardering of je eigen tegoed, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Vrijwilligers

  • Als dankjewel voor je vrijwillige inzet en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Van Bruggen thee.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij als vrijwilliger hier met dé pas, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Lokale cadeaukaarten

  • Als dankjewel voor je lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Van Bruggen thee.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan krijg je als dankjewel voor je lokale support 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan doneert Van Bruggen thee 2% van het aankoopbedrag aan een lokaal goed doel.

  • Van Bruggen thee is verkooppunt van dé Deventer Doet pas als cadeaukaart en heeft gratis cadeauverpakking beschikbaar.

Over de partner

In onze winkel vind je een groot assortiment prachtige theeën. Allemaal van hoge kwaliteit en eerlijk geproduceerd. Daarop worden onze leveranciers geselecteerd. Sommige krijgen hierdoor zelfs het stempel ambachtelijk. Het is in elk geval allemaal thee dat met liefde en passie wordt gemaakt en dat proef je.

We zijn steeds op zoek naar nieuwe smaken waarvan sommige seizoensgebonden zijn.  Hierdoor wisselt ons assortiment regelmatig. Er is dus altijd wat nieuws te beleven.

Naast al die heerlijke thee hebben we ook legio aan leuke accessoires en toebehoren. Hierbij moet je denken aan mooie bewaardozen, prachtige theepotten en dito kopjes, theezeefjes en presenteer mogelijkheden voor de thee. Leuk om cadeau te doen maar ook om jezelf mee te verwennen.

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen dan zijn onze producten ook te bestellen via onze webshop.

Van Bruggen thee

Adres

Wechelerweg 52
Deventer

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

06 44539600

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Voeg je koptekst hier toe