Sportvereniging Helios

Deventer

Mantelzorgers

  • Als dankjewel voor je mantelzorg taken en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Sportvereniging Helios.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij hier met je mantelzorgwaardering of je eigen tegoed, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Vrijwilligers

  • Als dankjewel voor je vrijwillige inzet en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Sportvereniging Helios.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij als vrijwilliger hier met dé pas, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Lokale cadeaukaarten

  • Als dankjewel voor je lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Sportvereniging Helios.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan krijg je als dankjewel voor je lokale support 5% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan doneert Sportvereniging Helios 2% van het aankoopbedrag aan een lokaal goed doel.

Over Sportvereniging Helios

Voetbalvereniging Helios is dé amateurvoetbalvereniging van Deventer. De spelers voetballen met plezier, inzet en passie. De voetbalvereniging biedt sport- en beweegaanbod voor leden van de vereniging, buurtbewoners, jeugd, meiden, senioren, ouders, werknemers en andere doelgroepen. Hun doel is hierbij dat ze een vitale sportvereniging worden met veel maatschappelijke activiteiten voor deze doelgroepen.

Sportvereniging Helios is een sportief buurthuis voor de wijk. Ze zijn al actief vanaf oktober 2015. Het buurthuis nodigt mensen uit om eens langs te komen en wekt nieuwsgierigheid in de omgeving. Sportvereniging Helios werkt tevens met diverse partijen samen, zoals verbindingscentrum de Fontein. De laagdrempeligheid, het nieuwe werken en de vele bewegingsactiviteiten voor en met de doelgroepen heeft een positief effect.

Samen creëren ze een actiever, veiliger en socialere wijk. Een wijk voor elkaar!
Steun ook deze club en kom langs om te supporten of doe mee!

Sportvereniging Helios

Adres

Corrie Tendeloostraat 4
7421 LN Deventer

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

0570 655 030

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Voeg je koptekst hier toe