Proef! Wijnwinkel

Diepenveen

Mantelzorgers

  • Als dankjewel voor je mantelzorg taken en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Proef! Wijnwinkel.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij hier met je mantelzorgwaardering of je eigen tegoed, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Vrijwilligers

  • Als dankjewel voor je vrijwillige inzet en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Proef! Wijnwinkel.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij als vrijwilliger hier met dé pas, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Lokale cadeaukaarten

  • Als dankjewel voor je lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Proef! Wijnwinkel.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan krijg je als dankjewel voor je lokale support 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan doneert Proef! Wijnwinkel 2% van het aankoopbedrag aan een lokaal goed doel.

Over de partner

Proef!Wijnwinkel in Diepenveen biedt u een zorgvuldig samengesteld pakket wijnen in alle prijsklassen. Met de focus op Frankrijk, Italië en Spanje en een mooie selectie wijnen uit ‘de Nieuwe Wereld’. De meeste wijnen zijn afkomstig van kleinere wijnboeren, aantoonbaar duurzaam dan wel biologisch geproduceerd. Van veel wijnen kennen we de herkomst goed, het zijn met recht ‘wijnen met een verhaal’!
Daarnaast vindt u bij ons ook een uitgelezen assortiment gedistilleerde dranken, denk aan mooie whisky’s, jenever, Gin, Cognac of Grappa…

Lokale omgeving is belangrijk. Niet alleen de oorsprong van onze wijnen, maar ook de plek van onze Wijnwinkel in Diepenveen. Wij doen mee met dé Deventer Doet pas om in Diepenveen en regio Deventer elkaar lokaal te helpen, te verrassen en te steunen. Proef met ons mee en laat je verrassen… door onze wijnen en onze verrassingen. Proost!

Bert Nollen

Eigenaar Proef! Wijnwinkel

Proef! Wijnwinkel

Adres

Dorpsstraat 1
7431 CG Diepenveen

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

06 2293 3770

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 13:00 – 18:00
Vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

en op afspraak (bel 06 2293 3770).

Voeg je koptekst hier toe