Livera Deventer

Deventer

Mantelzorgers

  • Als dankjewel voor je mantelzorg taken en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Livera Deventer.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij hier met je mantelzorgwaardering of je eigen tegoed, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Vrijwilligers

  • Als dankjewel voor je vrijwillige inzet en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Livera Deventer.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij als vrijwilliger hier met dé pas, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Lokale cadeaukaarten

  • Als dankjewel voor je lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Livera Deventer.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan krijg je als dankjewel voor je lokale support 5% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan doneert Livera Deventer 2% van het aankoopbedrag aan een lokaal goed doel.

Over de partner

Midden in het centrum van Deventer is Livera te vinden. In 1969 is Livera opgericht en sindsdien al een welbekend merk in Nederland. Het is een plek voor prachtige lingerie, badkleding of homewear. Bij Livera vind je de eigen merken: Passionata, Chantelle en Femilet maar ook veel andere bekende merken. Ook bestaat het aanbod uit verschillende prijzen.

Livera is de plek voor elke vrouw. Lingerie gaat niet alleen over er goed uitzien maar ook over jezelf goed voelen, Livera helpt je hier graag bij. Persoonlijke aandacht is erg belangrijk bij Livera.

Voor deskundig advies bent u bij Livera Deventer aan het goede adres.

Marjan Hügen

Eigenaresse Livera Deventer

Livera Deventer

Adres

Broederenstraat 7
7411 LA Deventer

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

0570 672 459

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Voeg je koptekst hier toe