iClean Carwash Deventer

Deventer

Mantelzorgers

  • Als dankjewel voor je mantelzorg taken en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij iClean Carwash Deventer.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij hier met je mantelzorgwaardering of je eigen tegoed, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Vrijwilligers

  • Als dankjewel voor je vrijwillige inzet en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij iClean Carwash Deventer.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij als vrijwilliger hier met dé pas, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Lokale cadeaukaarten

  • Als dankjewel voor je lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij iClean Carwash Deventer.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan krijg je als dankjewel voor je lokale support 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan doneert iClean Carwash Deventer 2% van het aankoopbedrag aan een lokaal goed doel.

Over iClean Carwash Deventer

Heb je een hekel aan het wassen van je auto. Bij iClean Carwash Deventer is het een feestje. Dit is het grootste autowascentrum in de stad. Ze beschikken over de modernste apparatuur waardoor het wassen van je auto een fluitje van een cent is. Je kunt kiezen uit verschillende programma’s. Waarbij je ook de binnenkant van de auto kunt laten cleanen. Was je liever zelf je auto. Dat kan ook. Hiervoor zijn er speciale wasboxen. Er is voor ieder wat wils.

Heeft je viervoeter ook een wasbeurt nodig? Geen enkel probleem iClean Deventer beschikt ook over een dogwash. Deze is diervriendelijk en binnen 10 minuten is je hond weer lekker fris.

iClean Carwash Deventer

Adres

Rostockstraat 2
Deventer

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

0570-606909

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
Maandag 08:00 – 18:00
Dinsdag 08:00 – 18:00
Woensdag 08:00 – 18:00
Donderdag 08:00 – 18:00
Vrijdag 08:00 – 18:00
Zaterdag 08:00 – 18:00
Zondag 10:00 – 17:00

Voeg je koptekst hier toe