Het Harnas Deventer

Deventer

Mantelzorgers

  • Als dankjewel voor je mantelzorg taken en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Het Harnas Deventer.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij hier met je mantelzorgwaardering of je eigen tegoed, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Vrijwilligers

  • Als dankjewel voor je vrijwillige inzet en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Het Harnas Deventer.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij als vrijwilliger hier met dé pas, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Lokale cadeaukaarten

  • Als dankjewel voor je lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Het Harnas Deventer.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan krijg je als dankjewel voor je lokale support 5% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan doneert Het Harnas Deventer 2% van het aankoopbedrag aan een lokaal goed doel.

Over de partner

‘t Harnas juweliers is al jaren een begrip in Deventer als het gaat om sieraden en horloges. Het brede assortiment bestaat uit meer dan 50 horlogemerken en sieraden variërend van plastic tot platina. Persoonlijke service en advies zijn bij ’t Harnas erg belangrijk, daarom staan de enthousiaste medewerkers altijd voor u klaar.

Wij hebben passie voor Deventer en haar omgeving. Kom je bij ons met je Deventer passie dan verwelkomen wij je met open armen en iets extra’s.

Het Harnas Deventer

Adres

Spijkerboorsteeg 23
7411 JE Deventer

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

0570 545 637

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Voeg je koptekst hier toe