Happy Tosti Deventer

Deventer

Mantelzorgers

  • Als dankjewel voor je mantelzorg taken en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Happy Tosti Deventer.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij hier met je mantelzorgwaardering of je eigen tegoed, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Vrijwilligers

  • Als dankjewel voor je vrijwillige inzet en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Happy Tosti Deventer.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij als vrijwilliger hier met dé pas, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Lokale cadeaukaarten

  • Als dankjewel voor je lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Happy Tosti Deventer.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan krijg je als dankjewel voor je lokale support 5% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan doneert Happy Tosti Deventer 2% van het aankoopbedrag aan een lokaal goed doel.

Over Happy Tosti Deventer

Happy Tosti is één van de leukste plekken in het Oosten van het land om te genieten van een lekker ontbijtje of te lunchen. Bij ons kan je terecht voor een betaalbare lunch met de meest te gekke tosti-creaties. Ook serveren wij yoghurt bowls, panini, power smoothies, homemade limonades en warme dranken.

Heb je weinig tijd? Voor een take-away of bestelling ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Happy Tosti Deventer

Cadeaukaarten
Adres

Lange Bisschopstraat 23
7411 KH Deventer

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

0570 835 651

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
maandag 11:00 – 17:00
dinsdag 10:00 – 17:00
woensdag 10:00 – 17:00
donderdag 10:00 – 17:00
vrijdag 10:00 – 17:00
zaterdag 10:00 – 17:00
zondag 11:00 – 17:00

Voeg je koptekst hier toe