Hair & Beauty Borgele

Deventer

Mantelzorgers

  • Als dankjewel voor je mantelzorg taken en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Hair & Beauty Borgele.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij hier met je mantelzorgwaardering of je eigen tegoed, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Vrijwilligers

  • Als dankjewel voor je vrijwillige inzet en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Hair & Beauty Borgele.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij als vrijwilliger hier met dé pas, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Lokale cadeaukaarten

  • Als dankjewel voor je lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Hair & Beauty Borgele.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan krijg je als dankjewel voor je lokale support 5% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan doneert Hair & Beauty Borgele 2% van het aankoopbedrag aan een lokaal goed doel.

Hair & Beauty Borgele

Bij Hair & Beauty Borgele begrijpen ze dat je er niet alleen leuk uit wilt zien als je naar een feestje gaat maar ook in het dagelijks leven.

Hair & beauty Borgele is voor jong en oud, het is gezellig en ze hebben de kennis om samen te kijken wat de beste look voor jou is.

Hair & Beauty Borgele

Adres

Dreef 140A
Deventer
Netherlands

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

0570 645 544

E-mail

[email protected]

Volg ons op

Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag 09:00 – 18:00
woensdag 09:00 – 18:00
donderdag 09:00 – 18:00
vrijdag 09:00 – 18:00
zaterdag 09:00 – 15:00
zondag gesloten

Voeg je koptekst hier toe