De Keizerskroon

Deventer

Mantelzorgers

  • Als dankjewel voor je mantelzorg taken en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij De Keizerskroon.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij hier met je mantelzorgwaardering of je eigen tegoed, dan krijg je 7% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Vrijwilligers

  • Als dankjewel voor je vrijwillige inzet en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij De Keizerskroon.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij als vrijwilliger hier met dé pas, dan krijg je 7% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Lokale cadeaukaarten

  • Als dankjewel voor je lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij De Keizerskroon.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan krijg je als dankjewel voor je lokale support 2% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan doneert De Inktpot 2% van het aankoopbedrag aan een lokaal goed doel.

Over De Keizerskroon

Bij De Keizerskroon in Deventer kun je culinair genieten in een uniek historisch pand. In het restaurant zijn hoge plafonds met prachtige oude schilderijen in combinatie met moderne kunst te vinden. De Keizerskroon beschikt over een heerlijke Italiaanse keuken met vakkundige koks. Zij bereiden de lekkerste gerechten voor jou met een voorkeur voor recepten met truffel.

De Keizerskroon is voorzien van een buitenterras en een patio. Voor elk moment van de dag kan je er terecht, ook voor feestelijke of zakelijke gelegenheden. Je hebt keuze uit diverse lunches, drinken, borrels en/of a la carte diners. Tevens verzorgen ze catering op locatie. Hoe fijn is dat!

De Keizerskroon

Adres

Stromarkt 12
7411 PJ Deventer

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

0570 641 277

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
maandag 13:00 – 17:30
dinsdag 12:00 – 22:00
woensdag 12:00 – 22:00
donderdag 12:00 – 22:00
vrijdag 12:00 – 22:00
zaterdag 12:00 – 22:00
zondag 17:00 – 22:00

Voeg je koptekst hier toe