Bloembinderij Ben Stempher

Deventer

Mantelzorgers

  • Als dankjewel voor je mantelzorg taken en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Bloembinderij Ben Stempher.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij hier met je mantelzorgwaardering of je eigen tegoed, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Vrijwilligers

  • Als dankjewel voor je vrijwillige inzet en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Bloembinderij Ben Stempher.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij als vrijwilliger hier met dé pas, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Lokale cadeaukaarten

  • Als dankjewel voor je lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Bloembinderij Ben Stempher.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan krijg je als dankjewel voor je lokale support 5% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan doneert Bloembinderij Ben Stempher 2% van het aankoopbedrag aan een lokaal goed doel.

Over de partner

Met al ruim 40 jaar ervaring is Ben Stempher een begrip in Deventer. Bij de Bloembinderij Stempher in winkelcentrum Colmschate kan je terecht voor de mooiste boeketten of andere bloemwerken. Er wordt bij de Bloembinderij gewerkt met materialen van een goede kwaliteit om op deze manier langer te kunnen genieten van het product.

Het team van de Bloembinderij Stempher bestaat uit 4 medewerkers. De medewerkers beschikken over ervaring en liefde voor het vak. De ervaring en liefde voor het vak wordt meegenomen in de praktijk om op deze manier de mooiste producten te leveren.
Wist je dat de Bloembinderij Stempher ook boeketten en bloemwerken in de regio van Deventer bezorgd?

Door op de hoogte te blijven van de laatste trends proberen wij ons te blijven innoveren en op deze manier onze klanten een gelukkige ervaring te leveren. Het gaat niet alleen om een mooi boeket maar om de hele ervaring.

Ben Stempher

Eigenaar Bloembinderij Ben Stempher

Bloembinderij Ben Stempher

Adres

Flora 42
7422 LL Deventer

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

0570 654 298

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
Maandag 13:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 19:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Voeg je koptekst hier toe