Banketbakkerij & Chocolaterie Lentelink

Deventer

Mantelzorgers

  • Als dankjewel voor je mantelzorg taken en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Banketbakkerij & Chocolaterie Lentelink.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij hier met je mantelzorgwaardering of je eigen tegoed, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Vrijwilligers

  • Als dankjewel voor je vrijwillige inzet en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Banketbakkerij & Chocolaterie Lentelink.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij als vrijwilliger hier met dé pas, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Lokale cadeaukaarten

  • Als dankjewel voor je lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Banketbakkerij & Chocolaterie Lentelink.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan doneert Banketbakkerij & Chocolaterie Lentelink 2% van het aankoopbedrag aan een lokaal goed doel.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan krijg je als dankjewel voor je lokale support 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Banketbakkerij & chocolaterie Lentelink

Sinds 2006 staan wij, Arjan en Melanie Lentelink, aan het roer van deze mooie zaak. Ons ambachtelijk familiebedrijf onder de naam Lentelink bestaat sinds 1988 (voorheen Banketbakkerij Kamphuis). Van oorsprong gevestigd aan de TG Gibsonstraat en in de huidige vorm zijn wij sinds 2016 gevestigd aan de Engestraat 2 te Deventer.

Met een passie voor het ambachtelijke vak creëren we heerlijke lekkernijen en bieden we een gezellige plek (zowel binnen als buiten) waar klanten kunnen genieten van een uitgebreid assortiment aan lekkernijen en drankjes. Onze toewijding aan kwaliteit en service staat centraal in alles wat we doen, en we streven ernaar om onze klanten een onvergetelijke ervaring te bieden wanneer ze ons bezoeken.

Banketbakkerij & Chocolaterie Lentelink

Binnenkort Cadeaukaarten Mantelzorgers Vrijwilligers
Adres

Engestraat 2-4
7411 LD Deventer

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

(0570) 616964

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag 09:00 – 17:30
woensdag 09:00 – 17:30
donderdag 09:00 – 17:30
vrijdag 09:00 – 17:30
zaterdag 09:00 – 17:00
zondag gesloten

Onze tearoom sluit een half uur eerder.
Koopavond/koopzondag gesloten.

Voeg je koptekst hier toe