30 maart 2023

Zoveel te doen met Pasen in Deventer

Het voorjaar is begonnen en dat betekent dat het bijna tijd is voor Pasen. Pasen in Deventer is elk jaar een feest, want er is zoveel te doen. Hoe ziet jouw ultieme paasweekend eruit? Maak je geen zorgen als je nog geen plannen voor Pasen 2023 hebt gemaakt. Met deze suggesties is jouw weekend meteen gevuld!

Grootste jaarmarkt van Oost-Nederland

Je paasweekend begint met een Deventerse traditie. De Goede Vrijdagmarkt is een van de grootste en oudste jaarmarkten van Oost-Nederland. Dit jaar staan er ruim 350 kramen in de Zandpoort, op de Brink en in de Keizerstraat. Tussen 09.00 en 16.00 uur kun je er lekker rondstruinen. Van vers fruit en geurige bloemen tot mooie mode en accessoires, je vindt het er allemaal. En de kinderen worden vast blij van een rondje in de draaimolen of een bezoekje aan de paasboerderij.

Deventer Paaskermis 2023

Ook dit jaar biedt de Deventer Paaskermis weer een hoop gezelligheid en plezier voor jong en oud. De Paaskermis begint op vrijdag 31 maart en is tot en met tweede paasdag geopend. Ga jij voor een rustig rondje in het reuzenrad of durf je de Mega Booster aan? Er worden ook verschillende activiteiten georganiseerd die je bezoek aan de kermis nog leuker maken. Ga je bijvoorbeeld op zaterdag 8 april, dan geniet je ‘s avonds van een spectaculaire vuurwerkshow!

High Pasen bij Grand Café Samen

Brunchen is ook zo’n typische paasactiviteit. Lekker met je gezin, familie of vrienden genieten van hapjes en gezelligheid. Maar zo’n brunch voorbereiden is een hoop werk! Grand Café Samen maakt het je dit jaar wel heel gemakkelijk. Reserveer op eerste of tweede paasdag een tafeltje voor de High Pasen. Naast een feestelijke Mimosa en 3 gangen met koude, warme, zoete en hartige gerechtjes krijg je onbeperkt koffie, thee en jus d’orange. Dat wordt smullen!

Lekkers voor Pasen in Deventer

Na al die activiteiten is er niets lekkerder dan het paasweekend rustig thuis afsluiten. Wil je nog wat lekkers voor thuis? Bij Bakkerij Petit Four in Colmschate haal je een heerlijk paaspakketje. En voor de mooiste kippen, hazen en eitjes van chocolade ga je natuurlijk naar Sjokolaa in Deventer.

Pasen in Deventer rustig afsluiten, slapende paashaas

Dé Deventer Doet Pas wenst je een vrolijk Pasen!

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

romantisch-diner-voor-twee-met-Valentijnsdag deventer

Vier de liefde met de leukste valentijnscadeaus

14 februari is de perfecte dag om de liefde van je leven in het zonnetje te zetten. En een mooi cadeautje mag natuurlijk niet ontbreken. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Wij zetten onze tips voor leuke valentijnscadeaus voor je op een rijtje. 1: valentijnscadeaus om van te smullen We weten allemaal dat liefde door de

Groep vrienden in café

Goede voornemens: dé Deventer Doet pas-editie

Goede voornemens: ze bestaan al duizenden jaren. De Babyloniërs waren ongeveer 4000 jaar geleden waarschijnlijk de eerste mensen die zich ermee bezighielden. Tijdens hun nieuwjaarsvieringen beloofden ze de goden bijvoorbeeld om al hun schulden af te betalen of geleende voorwerpen terug te geven aan de eigenaar. Nog altijd zijn goede voornemens heel populair, al zijn

Verras deze kerst met dé Deventer Doet pas

December is misschien wel de drukste maand van het jaar. Meerdere feestdagen, werk- en familiefeestjes, de voorbereidingen, klusjes die je nog voor het einde van het jaar moet of wil afronden… En vergeet de cadeautjes niet! Heb je al aan dé Deventer Doet pas gedacht? Snel geregeld, volop keuzevrijheid en goed voor heel Deventer: het

Voeg je koptekst hier toe