23 september 2024

Oktober woonmaand: interieurtrends

De dagen worden korter en het is tijd om je huis klaar te maken voor de herfst en de winter. Oktober woonmaand is het perfecte moment om de nieuwste trends voor het najaar van 2024 te ontdekken.

Of je nu op zoek bent naar accessoires voor het seizoen of je interieur compleet gaat restylen, met dé Deventer Doet pas shop je de mooiste items bij lokale woonwinkels. Hier zijn drie trends die je dit najaar niet mag missen.

Duurzaam design

Duurzaamheid is in 2024 niet meer weg te denken, ook niet uit je woning. Het is dan ook niet gek dat de stijl Japandi populair blijft. De combinatie van Scandinavische functionaliteit met Japans minimalisme sluit hier perfect op aan door veel gebruik te maken van natuurlijke materialen, zoals hout, rotan, bamboe en linnen.

De winkel blikfang is gespecialiseerd in Scandinavisch design. Alle woonproducten worden geselecteerd op basis van duurzaamheid. Hier koop je design waar je nog jarenlang van kunt genieten.

Trendkleuren

Dit najaar staat in het teken van diepe, rijke tinten, zoals terracotta en okergeel, maar ook bordeauxrood en paars mogen er zijn. Deze kleuren geven je huis een luxe uitstraling. Vind je het spannend om een opvallende kleur op je muren of grote meubels toe te passen? Kies dan voor een minder ingrijpende manier om kleur aan te brengen, zoals kleine woonaccessoires of een mooie vaas met bloemen. Bij Bodhi Flowers & More vind je boeketten die perfect passen bij dit kleurenpalet, zoals ‘Avondwandeling’ en ‘Najaarsgloed’.

Minimalistisch met karakter

Minimalisme blijft een populaire stijl, maar dit najaar maak je het spannender door het toevoegen van enkele karakteristieke stukken. Denk aan een minimalistisch interieur met één opvallend meubel, zoals een felgekleurde stoel of een uniek kunstwerk.

Ga eens op jacht naar vintage vondsten bij Nans Vintage. Of snuffel rond in de collectie brocante en curiosa van D’Olde Bakkerieje om een bijzonder item voor in je huis te vinden.

Oktober woonmaand kortingen

In oktober woonmaand pakken interieurwinkels uit met leuke kortingen en acties. Houd je favoriete woonwinkels dus goed in de gaten. En heb je nog tegoed op dé Deventer Doet pas staan, dan is dit hét moment om te gaan winkelen voor je huis.

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

Back to school spullen

Back to school? Zo bereid je je goed voor

Het is alweer bijna zover: back to school en weer naar werk. Dat betekent even schakelen na al die heerlijke vakantiedagen zonder verplichtingen. Maar het betekent ook: tijd om te shoppen. Want voor het nieuwe schooljaar heb je natuurlijk een nieuwe agenda, notitieboeken en pennen nodig. Lees hieronder waar je in Deventer al je schoolspullen

romantisch-diner-voor-twee-met-Valentijnsdag deventer

Vier de liefde met de leukste valentijnscadeaus

14 februari is de perfecte dag om de liefde van je leven in het zonnetje te zetten. En een mooi cadeautje mag natuurlijk niet ontbreken. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Wij zetten onze tips voor leuke valentijnscadeaus voor je op een rijtje. 1: valentijnscadeaus om van te smullen We weten allemaal dat liefde door de

Groep vrienden in café

Goede voornemens: dé Deventer Doet pas-editie

Goede voornemens: ze bestaan al duizenden jaren. De Babyloniërs waren ongeveer 4000 jaar geleden waarschijnlijk de eerste mensen die zich ermee bezighielden. Tijdens hun nieuwjaarsvieringen beloofden ze de goden bijvoorbeeld om al hun schulden af te betalen of geleende voorwerpen terug te geven aan de eigenaar. Nog altijd zijn goede voornemens heel populair, al zijn

Voeg je koptekst hier toe