25 april 2023

Maak Moederdag bijzonder met dé Deventer Doet pas

Jouw moeder is een bijzondere vrouw. Niet alleen heb je je bestaan aan haar te danken, maar ze staat altijd voor je klaar. Of je nu twee of tweeëndertig jaar bent. Zondag 14 mei is het Moederdag: het ideale moment om jouw moeder in het zonnetje te zetten. En een bijzondere moeder verdient een bijzonder cadeautje. Geef haar dit jaar dé Deventer Doet pas. Cadeaukaarten afgezaagd en onpersoonlijk? Onzin! Ontdek waarom dé Deventer Doet pas het perfecte cadeau voor Moederdag is.

Geef je moeder keuzevrijheid

Laten we eerlijk zijn, moeder weet het altijd beter. Natuurlijk is ze blij met elk cadeau dat je haar geeft. Ze heeft je vast al honderd keer gezegd dat ze geen cadeautje nodig heeft, dat het gaat om de gedachte of dat je gezelschap genoeg is. Maar als je dan toch iets wilt geven, zit je met dé Deventer Doet pas altijd goed. Naast waardering geef je je moeder de vrijheid om zelf te kiezen wat ze wil hebben.

En er is echt keuze genoeg in en rond Deventer. Je moeder kan met de cadeaukaart bijvoorbeeld haar lievelingsthee kopen bij Van Bruggen Thee. Of misschien kiest ze liever voor een verwenmomentje bij AV Kappers, zodat ze er weer stralend uitziet. Wie weet vindt je moeder wel haar nieuwe favoriete winkel met dé Deventer Doet pas. Er zijn meer dan 80 aangesloten ondernemingen om te ontdekken!

Steun andere moeders in de buurt

Wat dé Deventer Doet pas extra bijzonder maakt, is dat je met elke aankoop andere moeders in de buurt helpt. Moeders die een onderneming in of rond Deventer hebben, kunnen de lokale support goed gebruiken. Bovendien spaart je moeder met de cadeaukaart automatisch voor lokale goede doelen. Zo doet ze dus iets goeds voor de buurt én kan ze tegelijkertijd zichzelf verwennen. De perfecte combinatie voor moeders die altijd aan anderen denken.

Maak je cadeau voor Moederdag extra speciaal

Met dé Deventer Doet pas waardeer je jouw moeder en de lokale gemeenschap. Koop de lokale cadeaukaart online of bij een van de verkooppunten. Je krijgt gratis een cadeauverpakking en met een lieve boodschap maak je jouw moederdagcadeau helemaal af. Koop je de kaart in de winkel, dan kun je er natuurlijk ook een leuk pakketje van maken. De lokale ondernemers helpen je graag. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie plank met lekkernijen van Deventer Mosterd & Delicatessen? Zo maak je jouw moederdagcadeau nóg beter. We zijn benieuwd wat jouw moeder gaat kopen met dé Deventer Doet pas!

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

romantisch-diner-voor-twee-met-Valentijnsdag deventer

Vier de liefde met de leukste valentijnscadeaus

14 februari is de perfecte dag om de liefde van je leven in het zonnetje te zetten. En een mooi cadeautje mag natuurlijk niet ontbreken. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Wij zetten onze tips voor leuke valentijnscadeaus voor je op een rijtje. 1: valentijnscadeaus om van te smullen We weten allemaal dat liefde door de

Groep vrienden in café

Goede voornemens: dé Deventer Doet pas-editie

Goede voornemens: ze bestaan al duizenden jaren. De Babyloniërs waren ongeveer 4000 jaar geleden waarschijnlijk de eerste mensen die zich ermee bezighielden. Tijdens hun nieuwjaarsvieringen beloofden ze de goden bijvoorbeeld om al hun schulden af te betalen of geleende voorwerpen terug te geven aan de eigenaar. Nog altijd zijn goede voornemens heel populair, al zijn

Verras deze kerst met dé Deventer Doet pas

December is misschien wel de drukste maand van het jaar. Meerdere feestdagen, werk- en familiefeestjes, de voorbereidingen, klusjes die je nog voor het einde van het jaar moet of wil afronden… En vergeet de cadeautjes niet! Heb je al aan dé Deventer Doet pas gedacht? Snel geregeld, volop keuzevrijheid en goed voor heel Deventer: het

Voeg je koptekst hier toe