25 april 2023

Maak Moederdag bijzonder met dé Deventer Doet pas

Jouw moeder is een bijzondere vrouw. Niet alleen heb je je bestaan aan haar te danken, maar ze staat altijd voor je klaar. Of je nu twee of tweeëndertig jaar bent. Zondag 14 mei is het Moederdag: het ideale moment om jouw moeder in het zonnetje te zetten. En een bijzondere moeder verdient een bijzonder cadeautje. Geef haar dit jaar dé Deventer Doet pas. Cadeaukaarten afgezaagd en onpersoonlijk? Onzin! Ontdek waarom dé Deventer Doet pas het perfecte cadeau voor Moederdag is.

Geef je moeder keuzevrijheid

Laten we eerlijk zijn, moeder weet het altijd beter. Natuurlijk is ze blij met elk cadeau dat je haar geeft. Ze heeft je vast al honderd keer gezegd dat ze geen cadeautje nodig heeft, dat het gaat om de gedachte of dat je gezelschap genoeg is. Maar als je dan toch iets wilt geven, zit je met dé Deventer Doet pas altijd goed. Naast waardering geef je je moeder de vrijheid om zelf te kiezen wat ze wil hebben.

En er is echt keuze genoeg in en rond Deventer. Je moeder kan met de cadeaukaart bijvoorbeeld haar lievelingsthee kopen bij Van Bruggen Thee. Of misschien kiest ze liever voor een verwenmomentje bij AV Kappers, zodat ze er weer stralend uitziet. Wie weet vindt je moeder wel haar nieuwe favoriete winkel met dé Deventer Doet pas. Er zijn meer dan 80 aangesloten ondernemingen om te ontdekken!

Steun andere moeders in de buurt

Wat dé Deventer Doet pas extra bijzonder maakt, is dat je met elke aankoop andere moeders in de buurt helpt. Moeders die een onderneming in of rond Deventer hebben, kunnen de lokale support goed gebruiken. Bovendien spaart je moeder met de cadeaukaart automatisch voor lokale goede doelen. Zo doet ze dus iets goeds voor de buurt én kan ze tegelijkertijd zichzelf verwennen. De perfecte combinatie voor moeders die altijd aan anderen denken.

Maak je cadeau voor Moederdag extra speciaal

Met dé Deventer Doet pas waardeer je jouw moeder en de lokale gemeenschap. Koop de lokale cadeaukaart online of bij een van de verkooppunten. Je krijgt gratis een cadeauverpakking en met een lieve boodschap maak je jouw moederdagcadeau helemaal af. Koop je de kaart in de winkel, dan kun je er natuurlijk ook een leuk pakketje van maken. De lokale ondernemers helpen je graag. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie plank met lekkernijen van Deventer Mosterd & Delicatessen? Zo maak je jouw moederdagcadeau nóg beter. We zijn benieuwd wat jouw moeder gaat kopen met dé Deventer Doet pas!

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

Sinterklaas kleurplaat

De Sint is bijna weer in Nederland, eindelijk! Om dit te vieren, hebben wij een mooie kleurplaat gemaakt die je hier gratis kunt downloaden. En niet alleen Sinterklaas staat op deze kleurplaat, maar ook Deventer komt erop voor. Herken jij het Deventerse gebouw? Tijd om op een creatieve manier in de Sinterklaas-sfeer te komen! Pak

dag van de mantelzorg

Dag van de Mantelzorg in Deventer

Vrijdag 10 november zet heel Nederland mantelzorgers in het zonnetje. En dat zijn er nogal wat: naar schatting zo’n vijf miljoen. Op de Dag van de Mantelzorg tonen we onze waardering voor mantelzorgers, maar hier in Deventer doen we dat natuurlijk het hele jaar door! Mantelzorgers geven hulp aan iemand die dat nodig heeft in

handtassen

Internationale Dag van de Handtas

Winnie de Poehdag, Dag van de Zonnebril, Verander je Wachtwoordendag: er is zo’n beetje overal een dag voor. Dus waarom niet ook voor de handtas? Dat dachten de handtasliefhebbers van PurseBlog in 2013. Zij wilden hun liefde voor tassen, die in ons dagelijks leven zo’n grote rol spelen, graag delen met al hun volgers. En

Voeg je koptekst hier toe