13 juni 2023

5 tips voor Vaderdag

Op Vaderdag wil je jouw vader natuurlijk lekker in het zonnetje zetten met een ontbijtje op bed, een gezellige dag of een leuk cadeau. Voor je het weet, is het alweer de derde zondag van juni. Dus lees snel verder als je wel wat tips kunt gebruiken. Wij geven je graag inspiratie voor mooie cadeaus voor alle vaders, schoonvaders, grootvaders en andere soorten vaders!

Vaders die van voetbal houden

Het voetbalseizoen zit er misschien even op, maar jouw vader is natuurlijk nog lang niet uitgepraat over zijn helden in het rood en geel. Met een doucheset, pet, speelkaarten of een ander cadeau uit de Go Ahead Eagles Fanshop hoeft jouw vader zijn favoriete ploeg niet te missen tijdens de zomermaanden.

Een persoonlijk cadeau

Als je een vader vraagt waar hij het meest trots op is, is het antwoord altijd: mijn kind(eren). Het maakt niet uit of je 4 of 40 jaar bent, je vader zal altijd over je blijven opscheppen. Een foto is een goed cadeau voor alle trotse vaders. Laat een mooie foto maken bij Foto Hekkert, koop een leuke lijst of laat je creativiteit los op een collage of een compleet album. Gegarandeerd dat jouw fotocadeau de kamer rondgaat bij de volgende verjaardag of familiebijeenkomst.

Verrassing voor autoliefhebbers

Die sportwagen van zijn dromen geven, wordt misschien een beetje lastig. Maar als jouw vader zijn eigen auto als zijn kindje behandelt, maak je hem vast blij met een flinke poetsbeurt. Ga langs iClean Carwash, kies een van de wasprogramma’s of ga zelf aan het werk in een van de wasboxen. Nog even de matten reinigen en stofzuigen, en jij verrast je vader met een auto die er van binnen en buiten weer als nieuw uitziet.

Samen sushi eten op Vaderdag

Is jouw vader ook zo gek op spicy tuna rolls, yaki tori en gefrituurde garnalen? Neem hem mee uit eten bij Yume Sushi en geniet van het All You Can Eat-menu. Een avondje qualitytime + zoveel lekkers dat je bijna niet kunt kiezen = het perfecte cadeau voor je vader en stiekem ook voor jezelf.

De leukste cadeaukaart om te geven

Heb je het perfecte cadeau nog niet gevonden of wil je jouw vader liever zelf laten kiezen? Geef hem dan dé Deventer Doet pas op Vaderdag. Hiermee kan jouw vader winkelen, uit eten, sporten en zelfs naar de kapper. Er is ontzettend veel keuze en hij hoeft er niet ver voor te reizen. Met meer dan 80 aangesloten ondernemers in Bathmen, Borgele, Deventer, Diepenveen en Schalkhaar is er altijd wat leuks in de buurt. Koop dé Deventer Doet pas nu online of bij een van de verkooppunten.

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

romantisch-diner-voor-twee-met-Valentijnsdag deventer

Vier de liefde met de leukste valentijnscadeaus

14 februari is de perfecte dag om de liefde van je leven in het zonnetje te zetten. En een mooi cadeautje mag natuurlijk niet ontbreken. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Wij zetten onze tips voor leuke valentijnscadeaus voor je op een rijtje. 1: valentijnscadeaus om van te smullen We weten allemaal dat liefde door de

Groep vrienden in café

Goede voornemens: dé Deventer Doet pas-editie

Goede voornemens: ze bestaan al duizenden jaren. De Babyloniërs waren ongeveer 4000 jaar geleden waarschijnlijk de eerste mensen die zich ermee bezighielden. Tijdens hun nieuwjaarsvieringen beloofden ze de goden bijvoorbeeld om al hun schulden af te betalen of geleende voorwerpen terug te geven aan de eigenaar. Nog altijd zijn goede voornemens heel populair, al zijn

Verras deze kerst met dé Deventer Doet pas

December is misschien wel de drukste maand van het jaar. Meerdere feestdagen, werk- en familiefeestjes, de voorbereidingen, klusjes die je nog voor het einde van het jaar moet of wil afronden… En vergeet de cadeautjes niet! Heb je al aan dé Deventer Doet pas gedacht? Snel geregeld, volop keuzevrijheid en goed voor heel Deventer: het

Voeg je koptekst hier toe