13 juni 2023

5 tips voor Vaderdag

Op Vaderdag wil je jouw vader natuurlijk lekker in het zonnetje zetten met een ontbijtje op bed, een gezellige dag of een leuk cadeau. Voor je het weet, is het alweer de derde zondag van juni. Dus lees snel verder als je wel wat tips kunt gebruiken. Wij geven je graag inspiratie voor mooie cadeaus voor alle vaders, schoonvaders, grootvaders en andere soorten vaders!

Vaders die van voetbal houden

Het voetbalseizoen zit er misschien even op, maar jouw vader is natuurlijk nog lang niet uitgepraat over zijn helden in het rood en geel. Met een doucheset, pet, speelkaarten of een ander cadeau uit de Go Ahead Eagles Fanshop hoeft jouw vader zijn favoriete ploeg niet te missen tijdens de zomermaanden.

Een persoonlijk cadeau

Als je een vader vraagt waar hij het meest trots op is, is het antwoord altijd: mijn kind(eren). Het maakt niet uit of je 4 of 40 jaar bent, je vader zal altijd over je blijven opscheppen. Een foto is een goed cadeau voor alle trotse vaders. Laat een mooie foto maken bij Foto Hekkert, koop een leuke lijst of laat je creativiteit los op een collage of een compleet album. Gegarandeerd dat jouw fotocadeau de kamer rondgaat bij de volgende verjaardag of familiebijeenkomst.

Verrassing voor autoliefhebbers

Die sportwagen van zijn dromen geven, wordt misschien een beetje lastig. Maar als jouw vader zijn eigen auto als zijn kindje behandelt, maak je hem vast blij met een flinke poetsbeurt. Ga langs iClean Carwash, kies een van de wasprogramma’s of ga zelf aan het werk in een van de wasboxen. Nog even de matten reinigen en stofzuigen, en jij verrast je vader met een auto die er van binnen en buiten weer als nieuw uitziet.

Samen sushi eten op Vaderdag

Is jouw vader ook zo gek op spicy tuna rolls, yaki tori en gefrituurde garnalen? Neem hem mee uit eten bij Yume Sushi en geniet van het All You Can Eat-menu. Een avondje qualitytime + zoveel lekkers dat je bijna niet kunt kiezen = het perfecte cadeau voor je vader en stiekem ook voor jezelf.

De leukste cadeaukaart om te geven

Heb je het perfecte cadeau nog niet gevonden of wil je jouw vader liever zelf laten kiezen? Geef hem dan dé Deventer Doet pas op Vaderdag. Hiermee kan jouw vader winkelen, uit eten, sporten en zelfs naar de kapper. Er is ontzettend veel keuze en hij hoeft er niet ver voor te reizen. Met meer dan 80 aangesloten ondernemers in Bathmen, Borgele, Deventer, Diepenveen en Schalkhaar is er altijd wat leuks in de buurt. Koop dé Deventer Doet pas nu online of bij een van de verkooppunten.

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

Back to school spullen

Back to school? Zo bereid je je goed voor

Het is alweer bijna zover: back to school en weer naar werk. Dat betekent even schakelen na al die heerlijke vakantiedagen zonder verplichtingen. Maar het betekent ook: tijd om te shoppen. Want voor het nieuwe schooljaar heb je natuurlijk een nieuwe agenda, notitieboeken en pennen nodig. Lees hieronder waar je in Deventer al je schoolspullen

Vakantiechecklist: wat neem je mee op zonvakantie?

Heb jij een heerlijke zonvakantie geboekt? Wakker worden van de zonnestralen die door het raam naar binnen vallen. Met je handdoek richting het zwembad of strand. Wandelen over de boulevard, nieuwe gerechten proeven, schilderachtige dorpjes verkennen… Maar eerst de koffer inpakken! Wat moet je allemaal meenemen op vakantie? Het hangt natuurlijk af van je precieze

Maak Moederdag bijzonder met dé Deventer Doet pas

Jouw moeder is een bijzondere vrouw. Niet alleen heb je je bestaan aan haar te danken, maar ze staat altijd voor je klaar. Of je nu twee of tweeëndertig jaar bent. Zondag 14 mei is het Moederdag: het ideale moment om jouw moeder in het zonnetje te zetten. En een bijzondere moeder verdient een bijzonder

Voeg je koptekst hier toe