17 augustus 2023

Back to school? Zo bereid je je goed voor

Het is alweer bijna zover: back to school en weer naar werk. Dat betekent even schakelen na al die heerlijke vakantiedagen zonder verplichtingen. Maar het betekent ook: tijd om te shoppen. Want voor het nieuwe schooljaar heb je natuurlijk een nieuwe agenda, notitieboeken en pennen nodig. Lees hieronder waar je in Deventer al je schoolspullen en kantoorartikelen haalt.

Back to school: het startpunt voor al je benodigdheden

Misschien ligt jouw shoppinglijst voor de start van het schooljaar al klaar, maar heb je ook aan een rugzak gedacht? Als die van vorig jaar nog goed is, is dat natuurlijk mooi meegenomen. Maar als je wel aan een nieuwe toe bent, ren dan snel naar Bruna Flora! Je koopt hier een witte rugzak inclusief stiften zodat je je eigen unieke rugzak kunt ontwerpen. Heel leuk! Inspiratie nodig? Ga naar bruna.nl/rugzak.

En natuurlijk vind je bij Bruna nog veel meer schoolspullen die je meteen in je rugzak kunt stoppen. Van agenda’s in alle kleuren en stijlen tot pennen, papier en mappen. Jij bent helemaal klaar om back to school te gaan.

School- of werkdag met een gouden randje

Een doodgewone school- of werkdag maak je bijzonder met de luxe papier- en schrijfwaren van De Inktpot. Je aantekeningen maken in een gebonden notitieboek met een klassieke vulpen? Dat is pas chique. De medewerkers van het familiebedrijf helpen je graag om de juiste keuze te maken uit de ruime collectie. Je kunt hier ook prima terecht voor kantoorartikelen voor alledaags gebruik, zoals handige vulpotloden en markers in verschillende kleuren.

Vrije tijd is ook belangrijk

Je hoeft je nieuwe agenda natuurlijk niet alleen maar te vullen met huiswerk of werkafspraken. Vergeet je vrije tijd niet! Leuke plannen in het weekend of de volgende vakantie zijn ideaal om je tijdens de school- of werkweek gemotiveerd te houden. Wat dacht je van gezellig uit eten met je familie of beste vriend(in)?

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

Vakantiechecklist: wat neem je mee op zonvakantie?

Heb jij een heerlijke zonvakantie geboekt? Wakker worden van de zonnestralen die door het raam naar binnen vallen. Met je handdoek richting het zwembad of strand. Wandelen over de boulevard, nieuwe gerechten proeven, schilderachtige dorpjes verkennen… Maar eerst de koffer inpakken! Wat moet je allemaal meenemen op vakantie? Het hangt natuurlijk af van je precieze

Vaderdag vader en zoon

5 tips voor Vaderdag

Op Vaderdag wil je jouw vader natuurlijk lekker in het zonnetje zetten met een ontbijtje op bed, een gezellige dag of een leuk cadeau. Voor je het weet, is het alweer de derde zondag van juni. Dus lees snel verder als je wel wat tips kunt gebruiken. Wij geven je graag inspiratie voor mooie cadeaus

Maak Moederdag bijzonder met dé Deventer Doet pas

Jouw moeder is een bijzondere vrouw. Niet alleen heb je je bestaan aan haar te danken, maar ze staat altijd voor je klaar. Of je nu twee of tweeëndertig jaar bent. Zondag 14 mei is het Moederdag: het ideale moment om jouw moeder in het zonnetje te zetten. En een bijzondere moeder verdient een bijzonder

Voeg je koptekst hier toe