17 augustus 2023

Back to school? Zo bereid je je goed voor

Het is alweer bijna zover: back to school en weer naar werk. Dat betekent even schakelen na al die heerlijke vakantiedagen zonder verplichtingen. Maar het betekent ook: tijd om te shoppen. Want voor het nieuwe schooljaar heb je natuurlijk een nieuwe agenda, notitieboeken en pennen nodig. Lees hieronder waar je in Deventer al je schoolspullen en kantoorartikelen haalt.

Back to school: het startpunt voor al je benodigdheden

Misschien ligt jouw shoppinglijst voor de start van het schooljaar al klaar, maar heb je ook aan een rugzak gedacht? Als die van vorig jaar nog goed is, is dat natuurlijk mooi meegenomen. Maar als je wel aan een nieuwe toe bent, ren dan snel naar Bruna Flora! Je koopt hier een witte rugzak inclusief stiften zodat je je eigen unieke rugzak kunt ontwerpen. Heel leuk! Inspiratie nodig? Ga naar bruna.nl/rugzak.

En natuurlijk vind je bij Bruna nog veel meer schoolspullen die je meteen in je rugzak kunt stoppen. Van agenda’s in alle kleuren en stijlen tot pennen, papier en mappen. Jij bent helemaal klaar om back to school te gaan.

School- of werkdag met een gouden randje

Een doodgewone school- of werkdag maak je bijzonder met de luxe papier- en schrijfwaren van De Inktpot. Je aantekeningen maken in een gebonden notitieboek met een klassieke vulpen? Dat is pas chique. De medewerkers van het familiebedrijf helpen je graag om de juiste keuze te maken uit de ruime collectie. Je kunt hier ook prima terecht voor kantoorartikelen voor alledaags gebruik, zoals handige vulpotloden en markers in verschillende kleuren.

Vrije tijd is ook belangrijk

Je hoeft je nieuwe agenda natuurlijk niet alleen maar te vullen met huiswerk of werkafspraken. Vergeet je vrije tijd niet! Leuke plannen in het weekend of de volgende vakantie zijn ideaal om je tijdens de school- of werkweek gemotiveerd te houden. Wat dacht je van gezellig uit eten met je familie of beste vriend(in)?

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

romantisch-diner-voor-twee-met-Valentijnsdag deventer

Vier de liefde met de leukste valentijnscadeaus

14 februari is de perfecte dag om de liefde van je leven in het zonnetje te zetten. En een mooi cadeautje mag natuurlijk niet ontbreken. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Wij zetten onze tips voor leuke valentijnscadeaus voor je op een rijtje. 1: valentijnscadeaus om van te smullen We weten allemaal dat liefde door de

Groep vrienden in café

Goede voornemens: dé Deventer Doet pas-editie

Goede voornemens: ze bestaan al duizenden jaren. De Babyloniërs waren ongeveer 4000 jaar geleden waarschijnlijk de eerste mensen die zich ermee bezighielden. Tijdens hun nieuwjaarsvieringen beloofden ze de goden bijvoorbeeld om al hun schulden af te betalen of geleende voorwerpen terug te geven aan de eigenaar. Nog altijd zijn goede voornemens heel populair, al zijn

Verras deze kerst met dé Deventer Doet pas

December is misschien wel de drukste maand van het jaar. Meerdere feestdagen, werk- en familiefeestjes, de voorbereidingen, klusjes die je nog voor het einde van het jaar moet of wil afronden… En vergeet de cadeautjes niet! Heb je al aan dé Deventer Doet pas gedacht? Snel geregeld, volop keuzevrijheid en goed voor heel Deventer: het

Voeg je koptekst hier toe