11 april 2024

10 cadeautips voor Moederdag

Het is weer bijna Moederdag! De dag om moeders in het zonnetje te zetten en te bedanken voor alles wat ze doen. Van (schoon)moeder tot bonusmoeder, laat haar weten wat ze voor jou betekent. Of ze nu houdt van sieraden, koffie of bloemen, we hebben de beste tips voor je moederdagcadeau verzameld.

1: Abonnement op een tijdschrift

Geef een abonnement op haar favoriete tijdschrift. Het leuke hieraan is dat ze niet eenmalig, maar elke week of maand vanzelf haar cadeautje op de mat krijgt.

2: Zelfgemaakt cadeau

Ook als je de basisschool allang achter je hebt gelaten, zal je moeder een zelfgemaakt cadeau nog altijd waarderen. Denk aan een fotoalbum met jullie mooiste herinneringen of een handgemaakte kaart met een lieve boodschap.

3: Moederdagboeket

Je kunt eigenlijk nooit fout gaan met bloemen. Laat een prachtig boeket samenstellen bij Bloem en Groen en fleur haar dag op!

4: Een fles lekkers

Niks mis met een cadeautje waar je zelf ook van kunt genieten. Ga op Moederdag op bezoek en neem een lekkere fles wijn van Atelier Het Bouwhuis mee om samen te proosten.

5: Momentje van ontspanning

Elke moeder verdient wat tijd voor haarzelf. Geef haar een lekker verzorgingsproduct, iets wat ze niet gauw zelf zou kopen. Misschien een luxe bodycrème of een goed haarmasker van DA Schalkhaar.

6: Koffiedate

Spreek samen af bij Brownies & downieS. Neem de tijd om lekker bij te kletsen onder het genot van een kop koffie en een brownie (of twee).

7: Bijzonder sieraad

Er is geen andere persoon zoals jouw moeder. Scoor een uniek sieraad voor een unieke vrouw bij Nans Vintage.

8: Dagje niet koken

Trakteer je moeder op een dag zonder koken. Ga lekker samen uit eten bij haar lievelingsrestaurant. Of neem zelf de keuken over en maak haar favoriete gerechten.

9: Zoet cadeautje

Chocolade, wie houdt er niet van? Geef je moeder een doos vol liefde en kies de lekkerste bonbons en truffels uit bij Sjokolaa.

10: Dé Deventer Doet pas

Verwen je moeder met de lokale cadeaukaart van Deventer en omstreken. Dan kiest ze helemaal zelf: van heerlijk ontspannen tot lekker winkelen of gezellig uit eten. Koop dé Deventer Doet pas hier.

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

Vaderdag vader met dochters

5 keer inspiratie voor Vaderdag

Met Vaderdag om de hoek is het tijd om na te denken over een verrassing voor de man die altijd voor je klaarstaat. Of het nu je biologische vader, pleegvader of andere belangrijke vaderfiguur is, laat hem zien hoe speciaal hij voor je is op zondag 16 juni. Activiteiten voor een geweldige Vaderdag Ga samen

pasen-toolbox

3 keer brood, banket en chocolade met dé Deventer Doet pas

Het is moeilijk om de verleiding van versgebakken brood en de verfijnde kunstwerken van banket en chocolade te weerstaan, vooral wanneer je met een knorrende maag door de straten loopt. Gelukkig maakt jouw lokale cadeaukaart de culinaire verkenning nog aangenamer. Ontdek de meest verrukkelijke traktaties bij jou in de buurt en laat je smaakpapillen verwennen

verlanglijstje ideeën jongen denkt na

De beste verlanglijstje ideeën, tips en inspiratie

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat je waarschijnlijk binnenkort je verlanglijstje moet maken. Heb je wat inspiratie nodig? Maak je geen zorgen! In dit artikel vind je genoeg leuke verlanglijstje ideeën voor Sinterklaas en Kerstmis, samen met handige tips om nooit meer zonder inspiratie te zitten. Zelf op zoek naar een

Voeg je koptekst hier toe