dé Deventer Doet pas

Landelijke (online) cadeaukaarten zijn het populairste cadeau om te geven met verjaardagen en Kerst. Winkeliers en zaken in Deventer kunnen (bijna) niet profiteren van deze 8 miljoen business. Zonde! En daarom komen wij met dé Deventer Doet pas als lokale cadeaukaart voor heel Deventer. Samen maken we dan kans om een gedeelte van deze business terug te halen naar Deventer. Doe ook mee!

 

Lokale ondernemers zijn superbelangrijk voor de lokale samenleving en leefbaarheid in Deventer.  Het zijn de lokale winkels en zaken waar je altijd een warm welkom en goede service krijgt en waar je mooie lokale producten vindt. Lokale ondernemers zorgen voor (de eerste) baantjes, sponsoren plaatselijke sportclubs en verenigingen en zorgen voor de gezellige versiering en verlichting op straat en onze sociale contacten. 

 

Dé Deventer Doet pas is super breed te besteden in heel Deventer. Met dé pas kun je zelf kiezen om te gaan winkelen, eten, drinken of iets anders te doen in Deventer. Dé Deventer Doet pas is goed voor iedereen in Deventer. Want dé pas steunt lokale ondernemers en spaart automatisch voor lokale goede doelen via Deventer Doet. Met dé Deventer Doet pas laten we geld in Deventer rondgaan en niet de regio uitvliegen. Ook de mantelzorg- en vrijwilligerswaardering komt via dé Deventer Doet pas bij lokale ondernemers terecht. 

Voeg je koptekst hier toe