Theehuis bij van Bruggen

Deventer

Mantelzorgers

  • Als dankjewel voor je mantelzorg taken en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Theehuis bij van Bruggen.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij hier met je mantelzorgwaardering of je eigen tegoed, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Vrijwilligers

  • Als dankjewel voor je vrijwillige inzet en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Theehuis bij van Bruggen.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij als vrijwilliger hier met dé pas, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Lokale cadeaukaarten

  • Als dankjewel voor je lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Theehuis bij van Bruggen.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan krijg je als dankjewel voor je lokale support 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan doneert Theehuis bij van Bruggen 2% van het aankoopbedrag aan een lokaal goed doel.

  • Theehuis bij van Bruggen is verkooppunt van dé Deventer Doet pas als cadeaukaart en heeft gratis cadeauverpakking beschikbaar.

Over de partner

Theehuis Bij van Bruggen is een heerlijke plek om even op adem te komen. Het ligt landelijk gelegen en je kunt er genieten van de Sallandse natuur. Het is een mooie uitvalsbasis om lekker te wandelen en te fietsen. Je geniet er van goede koffie, heerlijke thee, een goed belegd broodje en heerlijke lekkernijen. En wist je dat al onze bakkersproducten bij de lokale molenaar vandaan komen? Dat maakt het nog lekkerder.

Bij het Theehuis vind je ook onze winkel met al onze producten zoals koffie, thee, mooie theepotten en theekopjes maar ook schattige theezeefjes en meer. Alles om thuis ook te genieten van al het moois en lekkers van Van Bruggen. Geen tijd om langs te komen neem dan een kijkje in onze webshop: www.vanbruggenthee.nl

Theehuis bij van Bruggen

Adres

Wechelerweg 52
Deventer

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

06 26 68 35 77

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Voeg je koptekst hier toe