Stichting AED Deventer

Deventer

Mantelzorgers

  • Als dankjewel voor je mantelzorg taken en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Stichting AED Deventer.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij hier met je mantelzorgwaardering of je eigen tegoed, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Vrijwilligers

  • Als dankjewel voor je vrijwillige inzet en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Stichting AED Deventer.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij als vrijwilliger hier met dé pas, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Lokale cadeaukaarten

  • Als dankjewel voor je lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Stichting AED Deventer.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan krijg je als dankjewel voor je lokale support 5% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan doneert Stichting AED Deventer 2% van het aankoopbedrag aan een lokaal goed doel.

Over de partner

Een AED is een draagbaar toestel dat wordt gebruikt bij reanimatie van een persoon met een hartstilstand. Stichting AED Beheer Nederland is de enige stichting in Nederland die te werk gaat met een eigen meldkamer die 24/7 bereikbaar is. Er worden verschillende merken AED’s door heel Nederland, België, Duitsland en Spanje beheerd. Er is een landelijk team vrijwilligers dat 24/7 inzetbaar zijn als er een melding binnen komt bij de meldkamer. Vrijwilligers moeten binnen een uur de gebruikte AED weer inzetbaar maken en terug brengen naar de locatie. 

Wist je dat Stichting AED Deventer ook over een eigen opleidingscentrum met instructeurs door heel Nederland heeft?

Wij hebben passie voor Deventer en haar omgeving. Kom je bij ons met je Deventer passie dan verwelkomen wij je met open armen en iets extra’s.

Geert Kollen

Eigenaar Stichting AED Deventer

Stichting AED Deventer

Adres

Rattinkstraatje 2
7413 AJ Deventer

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

0570 830 348

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Openingstijden
Maandag 09:00 – 22:00
Dinsdag 09:00 – 22:00
Woensdag 09:00 – 22:00
Donderdag 09:00 – 22:00
Vrijdag 09:00 – 22:00
Zaterdag 09:00 – 22:00
Zondag 09:00 – 22:00

Voeg je koptekst hier toe