Profile Riesewijk

Deventer

Mantelzorgers

  • Als dankjewel voor je mantelzorg taken en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Profile Riesewijk.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij hier met je mantelzorgwaardering of je eigen tegoed, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Vrijwilligers

  • Als dankjewel voor je vrijwillige inzet en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Profile Riesewijk.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij als vrijwilliger hier met dé pas, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Lokale cadeaukaarten

  • Als dankjewel voor je lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Profile Riesewijk.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan krijg je als dankjewel voor je lokale support 5% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan doneert Profile Riesewijk 2% van het aankoopbedrag aan een lokaal goed doel.

Over Profile Riesewijk

Profile Riesewijk in Deventer is dé fietsspecialist waar je terecht kunt voor een nieuwe of tweedehandse (e-)fiets, onderdelen of voor reparatie aan jouw fiets. De monteurs en verkopers staan dagelijks voor je klaar en voorzien jou van deskundig advies. In de winkel vind je een ruime keuze aan bekende topmerken, zoals Gazelle, Batavus en Sparta. Zo vind je altijd de perfecte (elektrische) fiets. 

Bovendien kun je bij Profile Riesewijk vrijwel altijd bij een e-fiets kiezen voor een 5 jaar garantie pakket. Tevens kun je een proefrit maken om er zeker van te zijn dat je tevreden bent. De fietsen worden nauwkeurig gecontroleerd en gecheckt, zodat je zonder problemen en met een gerust gevoel naar huis fietst. Ook als je alleen voor een reparatie of onderhoud aan je fiets langskomt, wordt deze in topconditie weer aan jou geleverd. 

Is jouw fiets kapot, aan een onderhoudsbeurt toe of ben je op zoek naar een nieuwe (e-)fiets? Kom dan eens gezellig langs in de prachtige showroom van Profile Riesewijk!

Profile Riesewijk

Adres

Essenstraat 4
7418 BM Deventer

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

0570 677 750

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
maandag Gesloten
dinsdag 08:00 – 18:00
woensdag 08:00 – 18:00
donderdag 08:00 – 18:00
vrijdag 08:00 – 21:00
zaterdag 09:00 – 17:00
zondag Gesloten

Voeg je koptekst hier toe