Hemelse Hebbedingen

Deventer

Mantelzorgers

  • Als dankjewel voor je mantelzorg taken en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Hemelse Hebbedingen.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij hier met je mantelzorgwaardering of je eigen tegoed, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Vrijwilligers

  • Als dankjewel voor je vrijwillige inzet en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Hemelse Hebbedingen.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij als vrijwilliger hier met dé pas, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Lokale cadeaukaarten

  • Als dankjewel voor je lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Hemelse Hebbedingen.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan krijg je als dankjewel voor je lokale support 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan doneert Hemelse Hebbedingen 2% van het aankoopbedrag aan een lokaal goed doel.

Over de partner

Aan de Klein Overstraat in Deventer is de Hemelse Hebbedingen te vinden. Hemelse Hebbedingen is meer dan een kledingwinkel. Bij de Hemelse Hebbedingen kan je terecht voor dames- en herenkleding, dames- en herenschoenen, accessoires en woonmode. Kwaliteit, draagcomfort en duurzaamheid staan hier centraal. Zoals Hemelse Hebbedingen al zegt zijn hier allemaal hebbedingen te vinden.

Kleding en schoenen zijn een manier om je eigen persoonlijke uitstraling te laten zien aan de buitenwereld. Wij helpen je er graag om iets te vinden wat bij je past.

Bianca Nolle

Eigenaresse Hemelse Hebbedingen

Hemelse Hebbedingen

Verkooppunt dé Deventer Doet pas
Adres

Kleine Overstraat 36a
Deventer

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

06 5105 7303

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
Maandag 12:00 – 17:30
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:30
Zondag 13:00 – 17:00

Voeg je koptekst hier toe