Eye-Catchers Living in Style

Diepenveen

Mantelzorgers

  • Als dankjewel voor je mantelzorg taken en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Eye-Catchers Living in Style.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij hier met je mantelzorgwaardering of je eigen tegoed, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Vrijwilligers

  • Als dankjewel voor je vrijwillige inzet en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Eye-Catchers Living in Style.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij als vrijwilliger hier met dé pas, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Lokale cadeaukaarten

  • Als dankjewel voor je lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij Eye-Catchers Living in Style.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan krijg je als dankjewel voor je lokale support 5% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan doneert Eye-Catchers Living in Style 2% van het aankoopbedrag aan een lokaal goed doel.

Over de partner

In Diepenveen is de leukste woonwinkel van Dianne en Eric te vinden. De woonwinkel Eye Catchers Living in Style is de plek voor de mooiste meubels en woonaccessoires. De combinatie van landelijk, klassiek en modern maakt de woonwinkel een plek voor iedereen.

Naast dat Dianne en Eric de woonwinkel Eye Catchers Living in Style runnen stylen ze ook huizen, bedrijven en feesten. Er worden hierbij niet alleen nieuwe meubels en accessoires gebruikt, ook oude items uit het huis krijgen een nieuw leven.

Geluk is niet te koop maar wij kunnen wel een handje helpen met geluk in eigen huis!

Dianne Roesink

Eigenaresse Eye-Catchers Living in Style

Eye-Catchers Living in Style

Verkooppunt dé Deventer Doet pas
Adres

Dorpsstraat 20
7431 CK Diepenveen

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

0570 590 920

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag 13:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 16:00
Zondag Gesloten

Voeg je koptekst hier toe