DA Drogist Marianne van der Liende

Schalkhaar

Mantelzorgers

  • Als dankjewel voor je mantelzorg taken en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij DA Drogist Marianne van der Liende.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij hier met je mantelzorgwaardering of je eigen tegoed, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Vrijwilligers

  • Als dankjewel voor je vrijwillige inzet en lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij DA Drogist Marianne van der Liende.

  • Laat je lokale geld groeien. Betaal jij als vrijwilliger hier met dé pas, dan krijg je 10% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

Lokale cadeaukaarten

  • Als dankjewel voor je lokale support kun je met dé Deventer Doet pas betalen bij DA Drogist Marianne van der Liende.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan krijg je als dankjewel voor je lokale support 5% spaarvoordeel dat direct wordt toegevoegd aan je lokale geld op dé Deventer Doet pas.

  • Betaal je hier met de lokale cadeaukaart? Dan doneert DA Drogist Marianne van der Liende 2% van het aankoopbedrag aan een lokaal goed doel.

Over de partner

In 2015 is destijds nog D.I.O. Drogist Marianne van der Liende voor de tweede maal verkozen tot ‘Beste Servicedrogist van het land’. Niet zo gek dat service juist hèt speerpunt is van de DA Drogist. Elke klant is uniek en verdient de juiste aandacht, zo redeneert men daar. Ze luisteren naar uw wensen en vinden altijd een goede en persoonlijke oplossing voor uw wens.

En bent u op zoek naar natuurlijke producten die op een eerlijke wijze en met aandacht zijn gemaakt? Ook dan slaagt u bij hen. Daarnaast zorgen het aanbod aan funartikelen en de scherpe prijzen ervoor dat u graag, en vaak, bij DA binnenloopt. U vindt er gewoon wat u zoekt!

Je goed voelen vinden wij belangrijk. Daar hoort ook goed doen voor anderen bij. Mantelzorgers kunnen al jaren met hun lokale pas bij ons terecht voor iets extra’s. Met dé Deventer Doet pas kunnen wij nu iedereen in Deventer verrassen als ze bij ons met hun lokale pas komen betalen. Klanten bedanken voor hun lokale support, dat voelt goed en dat doet ons ook goed!

Marianne van der Liende

Eigenaresse DA van der Liende, Schalkaar

DA Drogist Marianne van der Liende

Verkooppunt dé Deventer Doet pas
Adres

Oerdijk 56
7433 AB Schalkhaar

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

0570 621 542

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Openingstijden
Maandag
09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 16:00
Zondag Gesloten

Voeg je koptekst hier toe