Give a gift, win a gift

Dé Deventer Doet pas het leukste lokale cadeau om te geven maar ook om te krijgen. En jij maakt nu kans op beide. Als je nu een dé Deventer Doet pas online koopt maak je kans op één van de mooie prijzen die we beschikbaar hebben waaronder 10 van deze lokale cadeaukaarten met een tegoed van € 50,-.

Je koopt dé Deventer Doet pas hoogstwaarschijnlijk als cadeautje voor een ander. Hiermee kan hij of zij kiezen uit 1001 lokale cadeaus van lokale ondernemers. Hoe leuk is het als jij dat ook kan? En naast die mooie cadeaukaart misschien ook nog wel een extra prijs wint die beschikbaar wordt gesteld door één van de aangesloten ondernemers. Verwennerijtje!

Dus geef een lokaal cadeautje en win een lokaal cadeautje.

Unieke rondleiding De Adelaarshorst voor 20 pers.

Go Ahead Eagles fan of niet. Iedereen wil de Adelaarshorst wel eens van binnen zien. Nu heb je de kans op een unieke rondleiding met een kijkje op plekken waar je normaal niet komt. En het leuke is, je kan ook nog al je vrienden, collega's of familie meenemen. De rondleiding is namelijk voor 20 personen. Ga daar maar vast over nadenken.

Go Ahead Eagles bekershirt ’21 / ’22

Als echt Go Ahead Eagles fan is dit natuurlijk een must have! Tijdens dé Deventer Doet pas loterij maak je kans op een officieel bekershirt van dit seizoen.

10x Dé Deventer Doet pas met € 50,- tegoed

Dé lokale cadeaukaart van Deventer en omstreken waarmee je heerlijk kunt winen & dinen, shoppen, de lekkerste delicatessen en wijn kunt aanschaffen of jezelf laten verwennen bij de kapper. Je mag het helemaal zelf weten. De keuze is reuze. Er zijn namelijk tal van ondernemers bij dé Deventer Doet pas aangesloten.

Go Ahead Eagles jubileumboek

Het jubileumboek met de volledige geschiedenis van Go Ahead en Go Ahead Eagles is gemaakt naar aanleiding van het 115 jarig jubileum. Het staat vol met prachtige verhalen, alle spelers en wedstrijden gedurende die 115 jaar worden belicht. Samen met de 1.000 foto's is het een uniek naslagwerk dat eigenlijk iedere fan in zijn bezit moet hebben.

1 x Voucher VIP Deluxe wasprogramma

Een pracht van een prijs! Met het VIP Deluxe wasprogramma voucher van iClean ziet je auto er weer spik en span uit. En het fijne is dat je er zelf niets voor hoeft te doen. Jij neemt lekker een kop koffie en krijgt na ongeveer 40 minuten een prachtige schone auto mee.

2x Cadeaubon t.w.v. € 25,- bij YuMe Sushi & Grill

Een fijne cadeaubon voor sushi liefhebbers. Met dit cadeautje van YuMe Sushi & Grill kun je kiezen uit een grote variëteit aan verschillende sushi’s maar ook uit diverse grill-, wok- en frituurgerechten. Dat wordt smullen. Eet smakelijk.

1 x 2 flessen heerlijke wijn

Je zou ze toch maar winnen met jouw dé Deventer Doet pas, deze heerlijke flessen wijn. Ze worden aangeboden door Proef! Wijnwinkel. Heerlijk voor een zomerse borrel. Fingers crossed. Wie weet win jij wel.

Go Ahead Eagles wanddecoratie

Een prachtige zwart wit foto van Go Ahead Eagles tegen Pec Zwolle voor bij jou in huis. Weet je al waar je hem zou willen hangen?

Stijltang of reisföhn, de winnaar mag kiezen.

Nieuwkomer bij dé Deventer Doet pas, Hair at All by Gerco, stelt meteen een leuke prijs beschikbaar voor onze loterij. De winnaar mag kiezen! Of een mooie stijltang in reisformaat of een fijne praktische reisföhn.  Weet jij al welke je zou kiezen mocht je winnen?

Go Ahead Eagles Fan pakket

Daar gaat je Deventers voetbalhart toch sneller van kloppen! Go Ahead Eagles heeft een prachtig fanpakket samen gesteld dat wij mogen weggeven bij deze loterij. Dat wil je toch niet missen.

1x BBQ pakket voor 4 personen van Slagerij Linker

De beste zomeravonden starten met een goede barbecue. Het liefst met familie of vrienden. Slagerij Linker weet als geen wat je daarvoor nodig hebt! Zij geven dan ook een mooi BBQ pakket voor 4 personen cadeau met kwalitatief hoogwaardig vlees. Wie weet win jij dit. Zet die barbecue maar vast aan.

Voeg je koptekst hier toe